Exclusief voor abonnees

Sp.a zet aanval op linkse concurrent in: “Groen kijkt niet naar koopkracht”

'Mister nice guy' hoeft hij niet te zijn, vindt sp.a-voorzitter John Crombez. Al vindt hij zijn pleidooi zelf "geen aanval, maar een oproep".
Bob Van Mol 'Mister nice guy' hoeft hij niet te zijn, vindt sp.a-voorzitter John Crombez. Al vindt hij zijn pleidooi zelf "geen aanval, maar een oproep".
Sp.a-voorzitter John Crombez wil niet dat klimaatmaatregelen raken aan onze koopkracht. Hij zet de aanval in op de 'vrienden van Groen'. "Meyrem Almaci zégt wel dat de ecologische transitie sociaal moet zijn of niet zal zijn, maar ik zie het niet in de feiten." Het Antwerpse Samen-gevoel is voltooid verleden tijd.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • JORIS NIJS

  Hij heeft gelijk.maar iedereen weer dat. Om in groen te zitten ben je per definitie fanatiek en zet je milieu voor economie voor werkgelegenheid en voor koopkracht. Groen is een zeepbel. Sluit de kerncentrakes en zet wat molekes bij. Wacht maar, dan pas gaan we koud hebben in de winter....

 • Frans Vandenweghe

  Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen of schrijven: maar nu heb ik respect voor John Crombez. Durven ingaan tegen het onrealistisch en onbetaalbaar programma van Groen, dat verdient veel, zeer veel, respect. Zeker nadat Rood en Groen in een nog recent verleden de beste vriendjes waren.

 • Erik Maes

  beiden pesten onze bedrijven weg, de groenen met hun milieu, de rooien met hun looneisen, en daarna.....kunnen ze het samen op den N-VA steken

 • Patrick Vitalson

  Jammer genoeg vergelijken velen groen met allerlei milieuverenigingen, niets is minder waar. De leden van bvb Natuurpunt is een afspiegeling van de maatschappij. Misschie toch iets minder VB.

 • Danny Holdensrath

  Die ganse klimaathetze gaat ons miljarden kosten, voor haast niks.