Exclusief voor abonnees

Sp.a-voorzitter Rousseau wil aan tafel op zijn voorwaarden: “Genoeg zever, tijd voor oplossingen. Santé”

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez ging gisteren op café met sp.a-kopman Conner Rousseau. Op tafel: een Chaudfontaine rood en een Chaudfontaine blauw - de kleuren van hun partijen. De twee raken geen alcohol aan.
twitter MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez ging gisteren op café met sp.a-kopman Conner Rousseau. Op tafel: een Chaudfontaine rood en een Chaudfontaine blauw - de kleuren van hun partijen. De twee raken geen alcohol aan.
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau werpt de bal terug in het kamp van de drie koningen Egbert Lachaert, Georges-Louis Bouchez en Joachim Coens. Hij komt aan tafel áls ze zijn eisenbundel in de startnota voor de onderhandelingen opnemen. De lat van de socialistische voorzitter wordt niet als compleet onredelijk beschouwd.

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

51 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy De vleeschauwer

  Een beetje nederigheid en wat minder arrogantie zou op zijn plaats zijn. Het wordt tijd eens goed nadenken over het feit waarom de kiezer hun in de steek heeft gelaten.

 • Guido Blok

  Je moet maar durven, je partijtje net boven de kiesdrempel en dan zulke pretentie vertonen.

 • Willem Sliggers

  Dit gaat dezelfde weg als met de waalse socialisten. Geld uitdelen dat er niet is !

 • Ann Van Hecke

  Mr Rousseau’s partij heeft bij de laatste parlementsverkiezingen 6,7% van de stemmen gehaald in België.De Sp.a heeft toen 25% van zijn kiezers verloren en komt nu met een “eisenbundel”.Enige nederigheid zou hem sieren....

 • eric urkens

  Nieuwe verkiezingen en nieuwe en bekwamere politici, dat is wat dit land nodig heeft. En veel minder politieke partijen. Wat ik deze koningen van de Twitter allemaal uit hun botten hoor slaan is niet ernstig te noemen.