Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter. © VTM

Sp.a-fractieleider wil rangen sluiten: “Komaan Hans, nu zijn we wéér over onszelf bezig”

Volgens Hans Bonte heeft sp.a absoluut een nieuwe voorzitter nodig en moet John Crombez zich geen kandidaat meer stellen. Vlaams fractieleider Conner Rousseau reageert misnoegd. "Hans zegt terecht dat de partij te veel met zichzelf bezig is geweest. Maar wat is het resultaat van zijn uitspraken? Dat we wéér over onszelf praten."

18 reacties

 • Jan Roesems

  2 jaar geleden
  Het Socialisme van de straat moet terug aan bod komen, maar door de misbruiken in het recente verleden zal dat een generatie aan tijd kosten. De graaiers die zelfs hun eigen, geld behoevende leden , hebben gepluimd hebben zoveel schade aangericht dat het herstel jaren zal kosten. Forceren is niet de goede strategie, langzaam opnieuw opbouwen Nu de opruimers terechtwijzen is verkeerd en is een gebrek aan visie. a.u.b maak er geen Bonte show van.
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  Bij sp-a vallen er niet veel rangen meer te sluiten de laatste jaren wegens gebrek aan capabele kandidaten .
 • Guy Bekaert

  2 jaar geleden
  Het is hoogtijd dat Crombez aftreed of de socialisten halen de kiesdrempel niet meer .!
 • Guido van driel

  2 jaar geleden
  Rustig verder blijven doen Bonte ! De verdamping van spa wenkt.
 • Jos lagae

  2 jaar geleden
  Ik vind dat Crombez voorzitter moet blijven ! Dan zijn we zeker dat spa de volgende verkiezingen onder de kiesdrempel blijven !
 1. PREMIUM

  Atalanta haalt opnieuw uit, assist Castagne

  Atalanta denderde ook tegen Brescia verder. De ploeg van Timothy Castagne won met 6-2 en springt zo over Lazio en Inter naar de tweede plek. De Rode Duivel, die na 73 minuten gewisseld werd, gaf een assist - al deed Ruslan Malinovskyi (ex- RC Genk) het werk vooral zelf. De grote man bij de thuisploeg was echter de Kroaat Mario Pasalic, met drie doelpunten. De teller van Atalanta in de Serie A dit seizoen staat nu op 93 goals. In de G5-competities doet enkel Bayern München (100) beter. Atalanta heeft nog vijf matchen om die kaap te ronden. (TLB)
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech