Exclusief voor abonnees

Sp.a-fractieleider wil rangen sluiten: “Komaan Hans, nu zijn we wéér over onszelf bezig”

Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter.
VTM Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter.
Volgens Hans Bonte heeft sp.a absoluut een nieuwe voorzitter nodig en moet John Crombez zich geen kandidaat meer stellen. Vlaams fractieleider Conner Rousseau reageert misnoegd. "Hans zegt terecht dat de partij te veel met zichzelf bezig is geweest. Maar wat is het resultaat van zijn uitspraken? Dat we wéér over onszelf praten."

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Roesems

  Het Socialisme van de straat moet terug aan bod komen, maar door de misbruiken in het recente verleden zal dat een generatie aan tijd kosten. De graaiers die zelfs hun eigen, geld behoevende leden , hebben gepluimd hebben zoveel schade aangericht dat het herstel jaren zal kosten. Forceren is niet de goede strategie, langzaam opnieuw opbouwen Nu de opruimers terechtwijzen is verkeerd en is een gebrek aan visie. a.u.b maak er geen Bonte show van.

 • François Nuyts

  Bij sp-a vallen er niet veel rangen meer te sluiten de laatste jaren wegens gebrek aan capabele kandidaten .

 • Guy Bekaert

  Het is hoogtijd dat Crombez aftreed of de socialisten halen de kiesdrempel niet meer .!

 • Guido van driel

  Rustig verder blijven doen Bonte ! De verdamping van spa wenkt.

 • Jos lagae

  Ik vind dat Crombez voorzitter moet blijven ! Dan zijn we zeker dat spa de volgende verkiezingen onder de kiesdrempel blijven !