Sofie Muylle stierf “meest waarschijnlijk” door onderkoeling: dader filmde haar terwijl ze stierf

ROEMEEN MOET VANDAAG NASPELEN WAT HIJ DEED MET SOFIE MUYLLE (27)

Sofie Muylle is volgens experts wellicht omgekomen door onderkoeling. Dat ze 1 à 1,8 promille alcohol in haar bloed had, zou de onderkoeling versneld hebben.
rv Sofie Muylle is volgens experts wellicht omgekomen door onderkoeling. Dat ze 1 à 1,8 promille alcohol in haar bloed had, zou de onderkoeling versneld hebben.
Vanochtend houden politie en gerecht een reconstructie van de dood van Sofie Muylle (27). Volgens experts stierf ze "het meest waarschijnlijk" aan onderkoeling. De Roemeen Alexandru Caliniuc (24) beweert al sinds dag één dat ze nog leefde zolang hij bij haar was. Om dat te bewijzen, maakte hij een reeks filmpjes, geluidsopnames en zelfs selfies terwijl hij zeulde met haar lichaam.

Enkele maanden geleden stuurde Alexandru Caliniuc zelf aan op een ontmoeting met de vader van Sofie Muylle. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ingrid Charlier

  of ze nu nog leefde of niet maakt niets uit. Hij heeft haar achter gelaten gelijk een stuk vuil nadat hij haar verkracht had dus hij is verantwoordelijk voor haar dood. goed straffen die smeerlap.

 • Rudy De Wever

  Men zoekt echt naar iets om da crapul vrij te krijgen, onderkoeling en waarschijnlijk, daar wie of wat is ze daar dan terechtgekomen en dus de oorzaak van haar doodt.

 • Louis Nelis

  Speelt geen rol. Als hij haar niet verkracht en toegetakeld had was ze nu nog in leven. Levenslange celstraf, a.u.b.!

 • Louis Heyens

  als de dader zijn "daden" niet verricht had was Sofie nooit "onderkoeld" geraakt en dus ook niet gestorven. Plus het feit dat hij in de buurt van het zieltogende lichaam bleef rondhangen, dat was waarschijnlijk om zijn "werk" volledig af te maken moest Sofie terug de kracht gehad hebben om te roepen of op een andere manier een spoor naar de dader te kunnen achterlaten. In alle geval HIJ is de dader en een "beetje vermoord" bestaat niet !!!

 • Ghislain Globus

  Voor zover het nu is, geen moordenaar, alleen schuldig verzuim. Dood door onderkoeling omdat zij meer dan 1,8 pro mille in het bloed had. Ze moet toch serieus aangeschoten zijn die avond. Die vriend van haar op café, daar wordt geen woord over gerept, zat er blijkbaar niet mee in dat ze zolang weg was. Niet al te voorbarig zijn, er zijn nog te veel onbeantwoorde vragen.