Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © epa

Sms'en doen we alleen nog naar oma

Gedaan met bellen en sms'en. Mobile Vikings lanceert een herlaadkaart met uitsluitend data. Want - zo luidt het - jongeren sms'en en bellen toch niet meer. "De sms-generatie stelt prioriteiten."

4 reacties

 • Magda De Munck

  2 jaar geleden
  De oma's zitten ook op whatsapp!
 • Geert Landsman

  2 jaar geleden
  Scarlet is goedkoper
 • Dirk Peeters

  2 jaar geleden
  Kent Mobile Vikings zijn klanten?
 • Jane Doe

  2 jaar geleden
  Ik vind sms super. In 1 oogopslag weet je 'wie, hoe, wat en welk' en je leest en reageert wanneer het je past. Heb een hekel aan een antwoordapparaat. Vaak versta je geen bal van 't geen ze inspreken (te stil of slechte verbinding of afgerammeld snel), ze spreken hun telefoonnummer zelfs niet in als ze met onbekend nummer bellen. En als ze een roman willen sturen dan moeten ze je email maar gebruiken.
 1. PREMIUM

  Dit weekend naar Oostende? Dan is reserveren verplicht

  Van 18 tot en met 22 juli wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende geactiveerd. Vanaf vandaag kan je je plekje reserveren. Het systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Aanmelding is enkel nodig op de stranden in het centrum, van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. "Door de mooie weersvoorspellingen, de start van het bouwverlof en de Nationale Feestdag op 21 juli zullen er heel wat mensen naar Oostende afzakken", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld). "Door het activeren van ons aanmeldingssysteem willen we een goede inschatting krijgen van de te verwachten drukte om zo de nodige maatregelen te kunnen treffen." (TVA)
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.