's Nachts werd één van de wagens van het gezin zelfs in brand gestoken. Een wagen die ernaast geparkeerd stond, ging ook in vlammen op.
Volledig scherm
's Nachts werd één van de wagens van het gezin zelfs in brand gestoken. Een wagen die ernaast geparkeerd stond, ging ook in vlammen op. © Mozkito

"Slechtste buur van het land" steekt auto in brand

Een 77-jarige man uit Roosdaal riskeert 24 maanden cel, waarvan een deel met uitstel, omdat hij tot tweemaal toe brand zou hebben gesticht in de voertuigen van zijn buren. Volgens het parket viseerde hij de slachtoffers omdat ze van Turkse afkomst zijn. "Je kan moeilijk een slechtere buur hebben dan G.D.", opende de procureur zijn requisitoir.

17 reacties

 • Marc Van Looy

  3 jaar geleden
  Ik ben geen specialist, maar een dementerende die doelbewust een auto saboteert?
 • Francois Verbelen

  3 jaar geleden
  laat hem maar ginder
 • Werner Burgerhout

  3 jaar geleden
  Onmiddellijk opsluiten, gevaar voor de samenleving.
 • Ferdinand Nuyts

  3 jaar geleden
  Die 77-jarige man is niet gek, in de cel is alles gratis, dat kan hij met zijn pension niet betalen.
 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  Vaststeken, een gevaar voor de maatschappij en gezien zijn leeftijd geen kans op verbetering.
 1. Zulte Waregem verpulvert KVK-record tijdens teambuilding
  PREMIUM

  Zulte Waregem verpulvert KVK-re­cord tijdens teambuil­ding

  De spelers van Essevee bivakkeren voor een tweedaagse teambuilding in de Ardennen. In La Roche werd de klassieke death ride gehouden met Saido Berahino in een hoofdrol. Marcq en De Ruyver zijn nog niet hersteld van hun blessure uit de oefenpartij tegen Cercle en konden niet aan de activiteiten deelnemen nu Essevee voor de eerste keer richting Ardennen trok. Opvallend was dat ook de (jonge) assistent-trainers Timmy Simons en Davy de fauw aan de esbattementen deelnamen. En er was nog een leuk detail voor de groep: de plaatselijke organisator liet weten dat het record van de traditionele 'brandweerproef' tot hiertoe op naam stond van KV Kortrijk met 52 seconden. En dat werd gisteren verpulverd door Essevee met 49 seconden. (ESK)