Exclusief voor abonnees

Slangen op maandag: “Onvermogen van huidige generatie politici zorgt voor factuur die nog generaties op dit land zal drukken”

Lemmingen

Noël Slangen
Karel Duerinckx Noël Slangen
Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

58 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jaak Casteleyn

  Die Slangen hebben wij niet nodig om te weten hoe rot en incompetent de politiek is. Ze zijn er enkel voor het gemakkelijke gegraai en weten maar al te goed dat ze op een ander aan de bak niet komen.

 • Els Martin

  Geeft die nu kritiek op dingen die hij zelf ooit aanreikte? Wat een lef of beter onnozelaar

 • Iwan Schrauwen

  zij die nog niet weten of ze 3 of 5 auto's ter beschikking hebben moeten onze financiën op orde houden, maak de beleidsvoerders verantwoordelijk voor hun daden met zelfs gevangenis straffen voor wanbeleid

 • Patje Moyens

  Wat wil je als je tegenwoordig in de politiek beter scoort met een opleiding als jurist,communicatie of management. Niet één heeft er de nodige kennis over de materie die onder zijn/haar verantwoordelijkheid valt. Veel discussie en studies en weinig resultaat.

 • joan vliegen

  Dat is geen onvermogen. Dat is bewust en weloverwogen. Goede sociale mensen gaan niet in de politiek of iets gelijkend maar helpen elkaar altijd met vanalles. De politici zouden die houding beter van de hardwerkende wereldburger overnemen ipv eindeloze dure irritante verdelen van meningen ipv de rijkdom van de aarde. Dan blijft men in een veranderende wereld niet verweesd en alleen misschien rijk achter. Like it matters :)