Noël Slangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Noël Slangen. © Karel Duerinckx

Slangen op maandag. Het venster van de politieke ziel

Het jaar 2019 zet zijn laatste vermoeide stappen. De uren in aanloop naar het kersverse 2020 glijden nu voorbij. Maar voor het zover is, krijgt de Wetstraat-aficionado in u van mij nog twee cadeautjes. 

2 reacties

 • Johan Swinnen

  1 jaar geleden
  Als de nva stopt met de Vlaamse regering en een beetje moed toont, is jouw ex-partij van het toneel verdwenenen heeft de Vlaming terug hoop ipv Eerste minister Rutten
 • patrick morel

  1 jaar geleden
  Je wordt nog altijd geassocieerd met Verhofstadt en met zijn regering die het verre van goed deed en ons nog verder in de schulden duwde in tijden dat er kon bespaard worden. Daar zal je nooit van afkomen, bepaalde fouten worden nooit vergeten.
 1. PREMIUM

  Cercle en KVO denken aan Jackers en Hubert

  Cercle Brugge zoekt nog een doelman om als titularis in concurrentie te gaan met de 23-jarige Braziliaan Warleson. Het rekent niet op Goblet, terwijl Miguel Van Damme nog opbouwt na zijn lange inactiviteit. Gesprekken lopen met Guillaume Hubert - vorig seizoen gehuurd van Club - om definitief bij Cercle te tekenen, maar dat valt duur uit. Mogelijk daardoor richt de Vereniging het vizier richting Genk, waar Nordin Jackers (22) weg mag. De voormalige nationale beloftendoelman werd vorig seizoen verhuurd aan Waasland-Beveren. Cercle zal kort op de bal moeten spelen, want ook KV Oostende voert verregaande gesprekken met Jackers én Hubert. De kustploeg hoopt vandaag één van beiden vast te leggen. Jackers geniet ook belangstelling uit Nederland (Sparta). (MVS/LUVM/TTV)
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees