Noël Slangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Noël Slangen. © Karel Duerinckx

Slangen op maandag. Een kerstgedachte

Ik was zeventien en zo links als mijn haar lang was. Willy was veertien jaar ouder en overtuigd sympathisant van het Vlaams Blok, de voorloper van het huidige Vlaams Belang. Ik werkte als scholier in een winkel die strips verkocht en Willy kwam er als fervent verzamelaar van stripverhalen. Daarnaast verzamelde hij minutieus alles wat met de IJzertoren te maken had. 

4 reacties

 • Carl Op de Beeck

  1 jaar geleden
  Slangen zei onlangs dat de Spa niet meer aantrekt omdat de meerderheid van de Vlamingen zich rekent bij de middenklasse en de zwaksten onder ons tegen hun eigen belang stemmen. Intelligent.
 • Valentijn Jacobs

  1 jaar geleden
  Kan die man liegen, hij zit al jaren in Verhofstadt zijn broek, en hij zal daar blijven zitten, want de hele uitverkoop van Vlaanderen die gedachte kwam wel uit zijn hoofd, toen de champagne rijkelijk vloeide in de Wetstraat 16 toen hij er het grote brein was.
 • Martin Amelynck

  1 jaar geleden
  Klasse... ik lees graag wat Slangen schrijft, hij heeft een goede kijk en goede pen.
 • Robert Bex

  1 jaar geleden
  "hoe belangrijk het is om in levenden lijve met mensen van gedachten te wisselen". Politici hebben het parlement om met elkaar van gedachten te wisselen. Verbied gebruik van smartphone en laptop tijdens debatten, alleen pen en papier. Echt luisteren naar de spreker kan alleen maar zonder met iets anders bezig te zijn. In de UK zie je niemand in het parlement bezig met zijn smartphone of laptop.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"