Exclusief voor abonnees

Slangen op maandag. Een kerstgedachte

Noël Slangen overschouwt de politieke week

Noël Slangen.
Karel Duerinckx Noël Slangen.
Ik was zeventien en zo links als mijn haar lang was. Willy was veertien jaar ouder en overtuigd sympathisant van het Vlaams Blok, de voorloper van het huidige Vlaams Belang. Ik werkte als scholier in een winkel die strips verkocht en Willy kwam er als fervent verzamelaar van stripverhalen. Daarnaast verzamelde hij minutieus alles wat met de IJzertoren te maken had. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carl Op de Beeck

  Slangen zei onlangs dat de Spa niet meer aantrekt omdat de meerderheid van de Vlamingen zich rekent bij de middenklasse en de zwaksten onder ons tegen hun eigen belang stemmen. Intelligent.

 • Valentijn Jacobs

  Kan die man liegen, hij zit al jaren in Verhofstadt zijn broek, en hij zal daar blijven zitten, want de hele uitverkoop van Vlaanderen die gedachte kwam wel uit zijn hoofd, toen de champagne rijkelijk vloeide in de Wetstraat 16 toen hij er het grote brein was.

 • Martin Amelynck

  Klasse... ik lees graag wat Slangen schrijft, hij heeft een goede kijk en goede pen.

 • Robert Bex

  "hoe belangrijk het is om in levenden lijve met mensen van gedachten te wisselen". Politici hebben het parlement om met elkaar van gedachten te wisselen. Verbied gebruik van smartphone en laptop tijdens debatten, alleen pen en papier. Echt luisteren naar de spreker kan alleen maar zonder met iets anders bezig te zijn. In de UK zie je niemand in het parlement bezig met zijn smartphone of laptop.