Exclusief voor abonnees

Slangen op maandag. Een collectieve identiteitscrisis

Noël Slangen overschouwt de politieke week

Noël Slangen.
Karel Duerinckx Noël Slangen.
Het was een nieuwsbericht ter grootte van 'paard breekt poot', het artikel waarin we vorige week vernamen dat Tom Van Grieken herkozen was als voorzitter van het Vlaams Belang. Had iemand anders verwacht? 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Denijs

  Sommigen durven (of willen) de problemen zelfs niet eens benoemen, dan wordt er zéker niet naar een oplossing gezocht. Onze problemen blijven vaak onopgelost omdat de EU zich overal mee bemoeit.

 • Jan Roesems

  Benoemen van de problemen is de eerste stap naar oplossingen. De problemen NIET benoemen is de kop in het zand steken. Ben het dus niet eens met Slangen dat de oplossingen verderaf zijn met het benoemen van de problemen.

 • Joseph Vande Reyd

  Hét probleem is niet dat er geen oplossingen zijn maar dat er een te groot aantal politici zijn om feitelijk de Belgische problemen op te lossen, hoelang hebben deze dames en heren nodig om de maatschappij nog ingewikkelder te maken?laat staan dat ze een oplossing zouden vinden maar wat als een paal boven water staat is dat te veel politici de problemen alleen maar ingewikkelder maken en op die manier onmisbaar denken te blijven

 • geert jespers

  Wat gaan die zogezegde technocraten oplossen? In België zijn de oplossingen onmogelijk gemaakt omdat ze gebetonneerd zitten in wetten. Enkel alles herschrijven vanaf een wit blad brengt misschien soelaas maar zoiets kan enkel als het niet meer anders kan. Het zijn nu steeds dezelfden die de factuur betalen, nmlk. de middenklasse.

 • willem merken

  En liefst ook de uitverkoop terugdraaien in hoever dat nog kan.