Slachtoffer van tienerpooier getuigt: “Eén keer wilde ik niet meewerken. Hij stak mijn haar in brand”

Caroline (19) zat jaren gevangen in de prostitutie.
855848738 Caroline (19) zat jaren gevangen in de prostitutie.
Wat rapper Soufiane denkt, moet hij zelf weten. Maar dat hij een song maakt om een veroordeelde tienerpooier te steunen? Dat pikt Caroline (19), jarenlang zelf gevangen in de prostitutie, niet.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maria de swert

  Dit is één van de aspecten van onze maatschappij tegenwoordig , waar geld mee gemoeid is , zijn sommigen tot alles in staat en het gerecht is véél te laks en het wordt erger en erger !

 • johannes van Wetten

  Dit zijn geen mensen, maar gedrochten die voor niemand respect hebben.

 • vangeel guido

  Actie nu, politici wat gaat u doen als het u dochter overkomt?

 • Carl Vonstein

  Zeker, iedereen verdient een tweede kans maar deze loverboy zal nooit zijn lesje leren. Het gaat hier niet over wat kattenkwaad en hij heeft al meerdere kansen verprutst. En Soufiane jij bent een regelrechte leugenaar want je wist zogezegd niets van je beste vriends veroordeling. Hoe sneller je wegrapt, hoe beter.

 • eric maier

  het zegt veel over de mentaliteit van hem en zijn vrienden, die dan nog een ode brengen via een song met clip. Dat is onze toekomst, en je weet wel waar ze uiteindelijk voor staan en wat ons te wachten staat.