Exclusief voor abonnees

Slachtoffer Roger Vangheluwe stapt uit het leven: “Dat hij niet door iedereen geloofd werd, woog op hem”

Vangheluwe was een dertiger toen hij Geert misbruikte.
BELGA Vangheluwe was een dertiger toen hij Geert misbruikte.
Een slachtoffer van Roger Vangheluwe (82) is uit het leven gestapt. De man was 59. "Je moet er niet aan twijfelen dat Geerts onverwerkte verleden daarmee te maken heeft. Hij kon het niet langer verdragen dat het onderzoek blijft aanslepen. En dat hij niet door iedereen werd geloofd."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Germaine Vandoren

  M'n medeleven aan de familie en naasten. Van kinderen moeten ze afblijven! In de kerk denken ze nog altijd dat ze hun zonden kunnen vrijkopen maar zo werkt het niet! Halt aan deze struisvogelpolitiek! Mensenrechten, rechten van het kind!

 • Joris Peeters

  Onbegrijpelijk dat die vent niet gearresteerd is geworden en veroordeeld! Welke constructie maakt dat iemand hem de hand boven het hoofd houdt in ruil voor zijn stilzwijgen en verdwijnen naar het buitenland?

 • Annie Darden

  Hij zit ginder zoals God in Frankrijk ! Dat zal dat "monster" totaal niet interesseren hoe het verdere leven van zijn slachtoffers zijn. Hij wordt nog altijd goed beschermd door de kerk en ook royaal betaald alle maanden. Echt vuil crapuul is die vent.

 • nadine Nadine Martin

  Vangheluwe , ik hoop dat je de rest van je leven met een schuldgevoel moet leven . Je bent een smerig ventje !!!

 • guido vermeyen

  Hoop dat er ooit gerechtigheid is....hij houdt nu al zijn "keppel" vast...van wat er nog zal komen van beschuldigingen, mottige vent.