Sharon Gruwez werd uit de auto geslingerd, maar leefde aanvankelijk nog. Toch konden de hulpdiensten niet vermijden dat ze stierf aan haar verwondingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sharon Gruwez werd uit de auto geslingerd, maar leefde aanvankelijk nog. Toch konden de hulpdiensten niet vermijden dat ze stierf aan haar verwondingen. © RV

Sharon (22) uit Ieper sterft in crash met ex-vriend. Remsporen zijn er niet. “Hij was buiten zinnen. Ze moest instappen”

Een nachtelijke crash tegen een geparkeerde schoolbus heeft het leven gekost aan een jonge vrouw uit Ieper. Sharon Gruwez (22) zat als passagier in de BMW van haar ex-vriend en werd uit het voertuig geslingerd. Dat er geen remsporen gevonden zijn, doet haar omgeving twijfelen aan de omstandigheden van het drama.

46 reacties

 • ROLANDE DE QUANTER

  3 jaar geleden
  Hopelijk wordt je gestraft voor moord man,want dit was geen ongeval uit de wagen geslingerd en de gordel????
 • Gaston Raemdonck

  3 jaar geleden
  harde straf voor zulke personen die dit doen.. laat hem maar zen leven lang afzien. veel sterkte aan de familie.
 • Patrick Dubois

  3 jaar geleden
  Vrienden hadden moeten tussen beiden komen,zeker als je weet wat voor een voorgesciedenis die gast heeft,mocht niet in haar omgeviging komen,in bedwang houden tot de politie komt. Men had dit kunnen voorkomen.
 • Ston Dw

  3 jaar geleden
  Weer een gek die bekend is bij het gerecht !!!!!!! wanneer gaan ze daar hun hersenen eens bijeen rapen en een gepaste straf uitspreken?? die gek leeft nog maar dat meisje is toch weeral dood !!
 • mario de coster

  3 jaar geleden
  Hopelijk krijgt die moordenaar zijn verdiende straf! Veel sterkte aan de familie van het meisje.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”
  PREMIUM
  Muziek

  Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”

  “Ik speel sneller een traag nummer, want als je de polonaise gaat spelen, dan zweep je de mensen op en hebben ze meer zin om te dansen.” Vlaamse artiesten zien in deze coronatijden hun job veranderen. Ze willen zoveel mogelijk sfeer maken, maar afgelopen weekend werd nog een optreden van Gene Thomas stilgelegd omdat de feestvierders massaal begonnen samen te troepen rond hem. De volumeknop naar beneden draaien, de keuze van de nummers aanpassen, van het podium stappen,... Wij vroegen aan onder andere Laura Lynn, Pat Krimson, Sergio en Guy Swinnen hoe zij proberen te voorkomen dat hun optredens uit de hand lopen.