Exclusief voor abonnees

Sharon (22) uit Ieper sterft in crash met ex-vriend. Remsporen zijn er niet. “Hij was buiten zinnen. Ze moest instappen”

Sharon Gruwez werd uit de auto geslingerd, maar leefde aanvankelijk nog. Toch konden de hulpdiensten niet vermijden dat ze stierf aan haar verwondingen.
RV Sharon Gruwez werd uit de auto geslingerd, maar leefde aanvankelijk nog. Toch konden de hulpdiensten niet vermijden dat ze stierf aan haar verwondingen.
Een nachtelijke crash tegen een geparkeerde schoolbus heeft het leven gekost aan een jonge vrouw uit Ieper. Sharon Gruwez (22) zat als passagier in de BMW van haar ex-vriend en werd uit het voertuig geslingerd. Dat er geen remsporen gevonden zijn, doet haar omgeving twijfelen aan de omstandigheden van het drama.

In de nacht van woensdag op donderdag, rond 2.40 uur, reed een BMW 3 met een rotvaart over de verbindingsweg tussen Ieper en Veurne. Op een plek waar de brede baan een lichte bocht naar rechts maakt, vlamde de auto van Davy K. (29) uit Vleteren gewoon rechtdoor. Zonder te remmen knalde de wagen links van de weg tegen een bushokje en vervolgens tegen een geparkeerde schoolbus, om tot slot meters verderop in de berm tot stilstand te komen. 

Als je de schade aan de BMW 3 én aan de bus bekijkt, besef je meteen dat de klap enorm geweest moet zijn.
Alexander Haezebrouck Als je de schade aan de BMW 3 én aan de bus bekijkt, besef je meteen dat de klap enorm geweest moet zijn.

Davy's ex-vriendin, Sharon Gruwez, werd uit de BMW geslingerd. De receptioniste van Minerva Bikes in Boezinge (Ieper) leefde nog toen opgeschrikte buurtbewoners toegesneld kwamen, maar de hulpdiensten konden niet verhinderen dat ze even later overleed aan haar verwondingen. 

Bijzonder jaloersAlle artikels uit de krant

46 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ROLANDE DE QUANTER

  Hopelijk wordt je gestraft voor moord man,want dit was geen ongeval uit de wagen geslingerd en de gordel????

 • Gaston Raemdonck

  harde straf voor zulke personen die dit doen.. laat hem maar zen leven lang afzien. veel sterkte aan de familie.

 • Patrick Dubois

  Vrienden hadden moeten tussen beiden komen,zeker als je weet wat voor een voorgesciedenis die gast heeft,mocht niet in haar omgeviging komen,in bedwang houden tot de politie komt. Men had dit kunnen voorkomen.

 • GASTON DE WINTER

  Weer een gek die bekend is bij het gerecht !!!!!!! wanneer gaan ze daar hun hersenen eens bijeen rapen en een gepaste straf uitspreken?? die gek leeft nog maar dat meisje is toch weeral dood !!

 • mario de coster

  Hopelijk krijgt die moordenaar zijn verdiende straf! Veel sterkte aan de familie van het meisje.