Exclusief voor abonnees

Ruzie over geld en drugs aan basis Antwerps gezinsdrama, maar wie vermoordde wie?

Man (37) sterft bij gezinsdrama, vader (72) levensgevaarlijk gewond

Medewerkers van het labo onderzoeken de flat in Berchem waar agenten de lichamen van vader en zoon vonden.
Marc De Roeck Medewerkers van het labo onderzoeken de flat in Berchem waar agenten de lichamen van vader en zoon vonden.
Bij een gezinsdrama in Berchem is gisteren een 37-jarige man om het leven gekomen. Het gaat om Bruno Vroomen, die als tiener gold als dé Belgische hoop in de autosport maar later aan lagerwal geraakte. Zijn 72-jarige vader werd met levensgevaarlijke verwondingen naast hem gevonden. Een ruzie over geld en drugs zou aan de basis van het gezinsdrama liggen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • BERTRAND GEWELT

  Ja Wout Vanstraelen, reed in mijn team en was één van de grootste talenten ooit. We zijn er allemaal kapot van. Veel sterkte aan de mama

 • Tom Der Kinderen

  Joeri, net die instelling van het ligt aan de buurt getuigt van wat een zwakkeling en excuus zoeker je bent. Geen karakter en wil om te doen wat hoort. Je kan je niet blijven verschuilen achter je jeugd of opvoeding als je volwassen bent.

 • Joeri De clercq

  Pff, je kan commentaar geven zoveel je wilt, zeker als je in buurten opgroeide waar alles goed verloopt. Maar als velen uit goede buurten beseffen niet dat andere vogels voor de kat zijn. Respect kennen ze dan niet want ozo zij zijn de beste. Spijtige voor dit gezin, is niet dat je met drugs te maken hebt dat je slecht bent! RIP.

 • Rachida EL Rhanouti

  Sterkte aan de familieleden. 2 familieleden in een keer op deze manier verliezen moet verschrikkelijk zijn. Waarvan één voor zijn leven vecht.

 • Wout vanstrealen

  Reed een tijdje bij Gewelt Carting, later als fabriekspiloot bij Top Cart. Kon snelle tijden rijden, maar zelfs als jongeling soms totaal losgeslagen en greep dan naar pepmiddelen.