Rutten op de wip: CD&V en Open Vld voeren open oorlog in Aarschot

Van drie ­onafhankelijke bronnen vernam onze krant dat de plaatselijke CD&V Gwendolyn Rutten (foto) naar de oppositiebanken wil verwijzen. De partij van burgemeester André Peeters zou daarvoor al een deal hebben met sp.a.
BELGA Van drie ­onafhankelijke bronnen vernam onze krant dat de plaatselijke CD&V Gwendolyn Rutten (foto) naar de oppositiebanken wil verwijzen. De partij van burgemeester André Peeters zou daarvoor al een deal hebben met sp.a.
Bij lokale verkiezingen naar de oppositiebanken verwezen ­worden in je eigen thuisstad: voor partijvoorzitters is dat een kleine nachtmerrie. Behalve John Crombez (sp.a) dreigt het ook Gwendolyn Rutten (Open Vld) te overkomen. Coalitiepartner CD&V wil haar eruit.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

109 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ronald Polutnik

  Weg met die traditionele partijen , denk en probeer met nieuwe partijen . Want je ziet hoe België steeds achteruit strompeld , en de rijken en de criminelen vooruit .

 • Marc Statham

  Hier in Blankenberge al OVLD dat de klok slaat, partijtje van de rijken en zelfstandigen, ik walg ervan.

 • Elle Devee

  Wanneer 2 honden vechten voor een been .....

 • Alfons Hendrickx

  het is de kiezer die beslist wie er komt en gaat, en zij die gaan moeten de nieuwe aanvaarden en steunen democratie is de naam

 • Steve Renard

  het is te hopen dat dit opportunistische wezen bij de verkiezingen rake klappen krijgt , voor mijn part de hele O- VLD. Kijk maar , moest ze burgemeester worden dan laat ze alles vallen. Haar voorzitterschap heeft tot doel Burgemeester te worden in Aarschot. Voor Aarschot wordt het een zelfde ramp scenario als haar voorzitterschap.