Exclusief voor abonnees

Romelu Lukaku heeft zoontje Romeo, zijn mama voedt hem op

LUKAKU'S ZOONTJE VAN 8 MAANDEN WORDT OPGEVOED DOOR Z'N GROOTMOEDER

EPA
Big Rom en Little Rom. Het duimpje in de mond na een doelpunt heeft dus wel degelijk een betekenis: Romelu Lukaku (26) is al meer dan acht maanden vader van een zoon, Romeo. Geboren in de VS, opgevoed door oma Adolphine, de mama van Romelu. Een verhaal dat erg lijkt op dat van Cristiano Ronaldo's eerste spruit.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op foto is hij niet vastgelegd, maar de monden hebben hun werk gedaan. Gespot in de skybox van Romelu Lukaku, tijdens zijn eerste match voor zijn nieuwe Italiaanse werkgever FC Internazionale: broer Jordan, beste vriend Tay en mama Adolphine met een baby van ongeveer 8 maanden. Navraag van La Gazzetta dello Sport, de roze sportkrant uit Milaan, leerde dat Adolphine haar eerste kleinkind bij zich had. "De kleine Romeo, het zoontje van acht maanden dat leeft en opgroeit bij de oma", voegt de krant eraan toe. De figuurlijke geest dus eindelijk helemaal uit de fles.

Je hebt 24% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Denis Van den broeck

    Proficiat Big Rom!!!!!

  • Lieven Vermandere

    En de moeder dan???