Roland Duchâtelet stapte na meer dan 10 jaar gedegouteerd uit het voetbal: "Voor mij is dit geen bom"

BELGA
Zakenman Roland Duchâtelet bracht eind 2005 als voorzitter van STVV de zaak rond de 'Gokchinees' Zheyun Ye aan het rollen en voert sindsdien een strijd tegen corruptie in het voetbal. "Hopelijk levert het onderzoek nu écht iets op, want in 2005 en 2006 was er veel heisa, maar achteraf nul resultaat."

Je hebt 13% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danny Gaens

  20 miljoen euro uit Standard halen . Uitbetaling aan de aandeelhouders was zijn uitleg. Vergat er wel bij te vermelden dat hij zelf voor 97 % aandeelhouder was.

 • Sandy Vanderzee

  Brood en Spelen! Zo oud als de straat. En in tijden waarin Ego en Geld op de eerste plaats staan verschiet een mens er niet meer van. Integendeel. Het omgekeerde zou eerder waar zijn. Wat niet betekent dat er geen eerlijke, sportieve mensen meer in dit voetbalwereldje zullen rondlopen.

 • Rudy Vanden Broeck

  Den dikste arrangeur van allemaal gaat ook eens wat zeggen. Enkel en alleen om zich te kunnen verrijken had hij bijna Standard naar de botten gemaakt.

 • Luc Van Campenhout

  Hoeveel heeft hij "verloren" aan Standart Luik ? en aan STVV ?

 • RAY Robaye

  Kan nooit schuldig verzuim zijn man bracht het in de pers.