Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Recordaantal Belgen koopt flat aan de costa's, maar acht op de tien hebben geen vergunning

4.400 Belgen kopen dit jaar een vakantieverblijf in Spanje - een recordaantal. Maar ze moeten opletten: acht op de tien nieuwbouwprojecten hebben nog geen bouwvergunning.

31 reacties

 • Vera Wesenbeek

  3 jaar geleden
  @Valere, wij wonen er ook al twintig jaar sinds maart en inderdaad de zomer was dit jaar heter en de winter was kouder maar watertekort voor de bevolking ???? Nog niet meegemaakt, trouwens het giet hier op het moment
 • bjorn eeckhout

  3 jaar geleden
  En crisis dat het is!!! Amaai. De gewone werkmens mag al blij zijn om hier in België een huis(je) te kunnen kopen!
 • Peter Jansen

  3 jaar geleden
  Marbella aan de Costa Brava????? En dan moet je dit verhaal nog serieus nemen, denk het niet. Ook in Spanje moet alles geregeld zijn voordat ze beginnen met bouwen.
 • Eddy van Dorst

  3 jaar geleden
  Toch normaal als je in een ziek land woont dat je er zo snel mogelijk weg wil en dan nog ergens naartoe waar de zon schijnt in plaats van enkel taksen en lasten.
 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  En x op de tien kunnen hun lening ervoor gewoonweg niet afbetalen.
 1. PREMIUM

  'Instafa­mous' dit najaar op VTM GO

  De opnames van de VTM-webreeks 'Brak' zijn nog maar net van start gegaan of de volgende serie op maat van jongeren staat alweer in de steigers. 'Instafamous' zal die heten en onder meer Dempsey Hendrickx, een van de 'Helden' op Ketnet, Jade Mintjens uit 'Ghostrockers' en Jennifer Heylen, later te zien in 'Phil Frisco', spelen de hoofdrollen. De reeks gaat over een van de bekendste influencers van het land, die tijdens een opname op Instagram een verkeersongeluk heeft. Wanneer ze bijkomt, heeft ze van haar vorige leven geen weet meer. Ook bekende namen als Sean Dhondt, Eline De Munck en Andy Peelman zullen de revue passeren. VTM zet volop in op exclusieve onlinereeksen voor jongeren, om nog meer aansluiting te krijgen bij die doelgroep. 'Instafamous' zal in het najaar te zien zijn op VTM GO. (DBJ)