Raymond verloor drie jaar geleden zijn vrouw en de eenzaamheid trof hem hard. "We waren 56 jaar gelukkig getrouwd. Dat is niet niks, hé."
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond verloor drie jaar geleden zijn vrouw en de eenzaamheid trof hem hard. "We waren 56 jaar gelukkig getrouwd. Dat is niet niks, hé."

Raymond (81) stortte al zijn spaargeld aan vals internetliefje: “Het kan iedereen overkomen”

Verleid, verliefd, bedrogen. In amper een half jaar tijd maakte Raymond (81) uit Ekeren al zijn spaargeld over aan een Britse jongedame die hij op het internet had leren kennen. Het zoveelste slachtoffer van 'vriendschapsfraude', maar toch opmerkelijk, want Raymond was vroeger financieel directeur bij diverse rederijen. "Ik voel me zo ridicuul. Maar mijn verhaal toont ook aan dat het werkelijk iederéén kan overkomen."

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.