Exclusief voor abonnees

PVDA mikt op Vlaams Belang-kiezer: “Knokken om de proteststem”

Tom De Meester, PVDA-woordvoerder en Vlaams Parlementslid.
Wannes Nimmegeers Tom De Meester, PVDA-woordvoerder en Vlaams Parlementslid.
Het ongenoegen over de politiek groeit en in de coulissen wordt er geknokt om de proteststem. De extreemlinkse PVDA richt haar pijlen volop op de (vele) kiezers van het extreemrechtse Vlaams Belang. "We laten de ontgoochelde protestkiezer niet aan het VB."

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anthony Mccord

  Kan allemaal wel zijn maar ik heb nergens ooit een land geweten waar communisme gevierd wordt. Integendeel de mensen die eronder leven willen er weg ... dus waarom zouden wij dit omarmen ..

 • Luc Ver Eecke

  Blijven dromen , want zal niet lukken !

 • Anne Callebaut

  Ik zeg het nogmaals is dit voor te lachen. PVDA=Partij van en voor de vreemdelingen.

 • Diane Bernaerts

  Paul Vander cruysse: helemaal geen hypocrieten! Hun parlementariërs en mandatarissen houden zelf maar zo'n 1800 euro van hun loon, de rest storten ze door aan de partij, en dat zeggen ze ook eerlijk, dus niets "grote leugen"!

 • François Nuyts

  Denken die nu écht dat zij er hier een communistisch landje gaan van maken ... Onze sociale zekerheid heeft het nu al zo moeilijk om te overleven laat staan dat wij daar dan nog een open grenzen beleid van pvda gaan moeten bij nemen . En dan spreken we nog niet van alle andere zaken waar zij voor staan zelfs .