Exclusief voor abonnees

Proces tegen Genks wellnesskliniek: operatie liep mis, maar dokter was al naar huis

PROCES NA 4,5 JAAR ECHT VAN START

De Wellness Kliniek is nog steeds open, ook al werd ze in 2016 al een keer veroordeeld. De overheid kan amper optreden tegen dergelijke privéklinieken.
Borgerhoff De Wellness Kliniek is nog steeds open, ook al werd ze in 2016 al een keer veroordeeld. De overheid kan amper optreden tegen dergelijke privéklinieken.
De bekende Genkse Wellness Kliniek riskeert 250.000 euro schadevergoeding te moeten betalen nadat één patiënte "doodbloedde" op de operatietafel en een andere gereanimeerd werd en daarna gewoon verder geopereerd. Chirurgen, verpleegkundigen en de bazin kunnen tot 10 jaar cel krijgen. "Ik ken ze als goede artsen", reageert Jeff Hoeyberghs, ex-eigenaar van de kliniek.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Lois

  natuurlijk gaat Jef niks verkeerd zeggen over zijn collega's, die vrouw is zelf schuldig zeker en de artsen hebben niks verkeerd gedaan, het word hoog tijd dat er in deze beroeps categorie eens voorbeelden gesteld worden en dat er zware effectieve straffen uitgesproken worden.

 • aaron aerts

  idd de burger wordt overal gepest met boetes, taksen en krankzinnig beleid. Gaat het om bescherming van Uw gezondheid, dan word je niet gehoord. Wil je eruit stappen, dat mag niet! Je moet jaknikken, meer als 60% van je inkomsten afgeven. En zwijgen. Vooral zwijgen. En blijven doorgaan.

 • Nadia Willems

  5 jaar geleden daar ook een ingreep laten uitvoeren die volledig mislukt was, ik ben moeten teruggaan omdat ze het er wat beter zouden laten uitzien..met gevolg dat het nog verergerd was! Voor mij nooit meer! Trouwens als je hun slechte recensies leest op internet weet je al genoeg.

 • GUSTA GEUDENS

  Ik heb daar eens mijn tanden laten bleechen .... en dat werd gedaan door de secretaresse... tandarts kwam gewoon eens rap kijken ... Resultaat ....: 600€ in de vuilbak want er was geen verschil te zien !

 • Bernd Vaes

  Dat kot moet men dringend verzegelen.