Prijzengeld 'Twee Tot De Zesde Macht' wordt uitbetaald

De speldoos van 'Twee tot de Zesde Macht' blijft gewoon te koop. "Er is niks mis met die doos. Het is ook niet zo dat we Bart De Pauw uit het VRT-archief gaan schrappen."
VRT De speldoos van 'Twee tot de Zesde Macht' blijft gewoon te koop. "Er is niks mis met die doos. Het is ook niet zo dat we Bart De Pauw uit het VRT-archief gaan schrappen."

Alle winnaars van 'Twee tot de Zesde Macht' krijgen hun prijzengeld. Ook al halen de afleveringen het scherm niet meer. "Wij garanderen de uitbetaling", aldus de VRT. In het contract van de deelnemers staat nochtans dat de uitzendingen eerst op televisie moeten komen, willen deelnemers hun prijzengeld - 10.000 euro als ze de finale winnen - krijgen. Volgens Bob Vermeir, woordvoerder van de openbare omroep, is dat in dit geval niet zo. "Dat geld moet én zal uitbetaald worden", verzekert hij. "Het behoort tot de verantwoordelijkheid van 'Koeken Troef' om dat te doen. De VRT heeft daarover contact gehad met het productie-huis." Als de deelnemende BV's de finale van de quiz winnen, gaat het prijzengeld naar De Warmste Week van Music for Life. Ook dit wordt gegarandeerd.Alle artikels uit de krant