Exclusief voor abonnees

Portret van minister Benjamin Dalle: “Zonder hem hadden we destijds langer dan 541 dagen zonder regering gezeten”

Benjamin Dalle.
Photo News Benjamin Dalle.
Benjamin Dalle, de nieuwe Vlaamse minister van Media, Jeugd en Brussel, is nog maar 37, maar heeft als adviseur en communautair expert bij CD&V al serieus wat kilometers op zijn teller. "Dat hij in Brussel woonde, was altijd zijn handicap. Nu blijkt dat een opportuniteit."

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Neeck du Marais

  Niet verkozen en toch maar minister geworden: da's je kado als trouwe partijsoldaat. Alles voor de partij, niets voor de samenleving! Da's pas nieuwe politieke cultuur NPC.

 • vanaeken jokke

  Dat gaat cd&v stemmen kosten ze denken te schoren met hun wit konijn.Hun vorig wit konijn is het ook afgedruipt .Niet wijs van cd&v de partij die Vlaanderen menigmaal verkocht aan de PS .Hopelijk nieuwe verkiezingen dan zal cd&v,open vld ,SPA en groen nog meer pluimen verliezen.Gedaan met de Vlamingen te verkopen aan de PS.

 • Johan Billiet

  Die 6de staatshervorming is een gedrocht en stuurt het land meer en meer naar een kafkaiaanse onbestuurbaarheid, chaotische complexiteit & versnippering van bevoegdheden en internationale lachwekkendheid en nulliteit. Iemand die echt brains en/of wat geld heeft, verlaat deze betonstrook toch en gaat voor een betere & aangenamere toekomst...

 • Mady Vermeulen

  Dalle is ook de man die zich verzet tegen een fusie van de 19 Brusselse baronieën. Zijn hart ligt in Brussel ipv van Vlaanderen. Ik snap héél goed dat Dalle door de media als redder des vaderlands wordt voorgesteld. In Vlaanderen hoort hij zéker NIET thuis. Het zijn de tsjeven die de onverkozen Brusselaar in de Vlaamse regering loodsten. Net zoals ze Kris Peeters Minister-President maakten zonder dat de man zelfs op een verkiezingslijst stond. Iedereen weet ondertussen wat Peeters waard was/is.

 • Jef Lois

  Moeten we hier nu blij mee zijn? De Tjeven doen het weer iemand minister maken die nooit verkozen is. ONGELOOFLIJK en wij de armen knikten dat het goed was!