Stijn Vekemans was iets te enthousiast in zijn advies aan de verzorgers en mails aan het management.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Vekemans was iets te enthousiast in zijn advies aan de verzorgers en mails aan het management.

Planckendael neemt al te kritische bezoeker abonnement af: "Gaan ze misschien 'most wanted'-foto aan ingang hangen?"

Na het stadionverbod is er nu ook het dierentuinverbod. Een man uit Putte is niet langer welkom in de Zoo en Planckendael. Zijn abonnement is eenzijdig opgezegd, omdat hij de verzorgers herhaaldelijk beledigd zou hebben. Na de dood van drie olifanten ging het van kwaad naar erger. "Ik wilde alleen een beter leven voor die dieren."

43 reacties

 • Bart De keuster

  5 jaar geleden
  Via zelfstudie , haha en die gaat mensen met een jarenlange opleiding de les spellen , weer ene die denkt dat ge slim wordt van suske en wiske te lezen.
 • Daniel Knops

  5 jaar geleden
  In Planckendaal zou men beter lessen trekken uit het gebeuren en een beetje respect opbrengen voor mensen gelijk Stijn Vekemans, die het goed menen.
 • Otto Brandt

  5 jaar geleden
  Als hij de olifanten wil beschermen dan moet hij maar naar Afrika gaan, want daar is het te doen, Hier zijn die dieren nog beschermd, In Afrika slacht men ze af voor het ivoor.
 • sophie adam

  5 jaar geleden
  Deze man heeft enkel het beste voor met de dieren en laat zijn stem horen. Laag gevallen om hem uit te schelden achter jullie smartphone! Iedereen zou beter wat meer inzitten met dieren dan oogkleppen op te zetten
 • Katja Schraudy

  5 jaar geleden
  @Vince Jansen, en wij bezoeken door heel Europa wormenwinkels. Het is erg, zielig, maar de diertjes zijn gelukkig.
 1. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.