Stijn Vekemans was iets te enthousiast in zijn advies aan de verzorgers en mails aan het management.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Vekemans was iets te enthousiast in zijn advies aan de verzorgers en mails aan het management.

Planckendael neemt al te kritische bezoeker abonnement af: "Gaan ze misschien 'most wanted'-foto aan ingang hangen?"

Na het stadionverbod is er nu ook het dierentuinverbod. Een man uit Putte is niet langer welkom in de Zoo en Planckendael. Zijn abonnement is eenzijdig opgezegd, omdat hij de verzorgers herhaaldelijk beledigd zou hebben. Na de dood van drie olifanten ging het van kwaad naar erger. "Ik wilde alleen een beter leven voor die dieren."

43 reacties

 • Bart De keuster

  3 jaar geleden
  Via zelfstudie , haha en die gaat mensen met een jarenlange opleiding de les spellen , weer ene die denkt dat ge slim wordt van suske en wiske te lezen.
 • Knaeps Daniel

  3 jaar geleden
  In Planckendaal zou men beter lessen trekken uit het gebeuren en een beetje respect opbrengen voor mensen gelijk Stijn Vekemans, die het goed menen.
 • Otto Brandt

  3 jaar geleden
  Als hij de olifanten wil beschermen dan moet hij maar naar Afrika gaan, want daar is het te doen, Hier zijn die dieren nog beschermd, In Afrika slacht men ze af voor het ivoor.
 • sophie adam

  3 jaar geleden
  Deze man heeft enkel het beste voor met de dieren en laat zijn stem horen. Laag gevallen om hem uit te schelden achter jullie smartphone! Iedereen zou beter wat meer inzitten met dieren dan oogkleppen op te zetten
 • Kathy Schraudt

  3 jaar geleden
  @Vince Jansen, en wij bezoeken door heel Europa wormenwinkels. Het is erg, zielig, maar de diertjes zijn gelukkig.
 1. PREMIUM

  "Op het matje na kritiek op het konings­huis"

  In de vijfentwintig jaar die ze samen omriepen, maakten Saartje Vandendriessche en Geena Lisa Peeters veel mee. "Toen ik begon, waren de presentaties nog live. Ik herinner me hoe ik in slaap was gevallen in een zetel op de VRT, terwijl ik nog de afkondiging van de zaterdagavondfilm moest doen", vertelt Geena Lisa. "Ik was net op tijd terug, maar de slaapstriemen stonden nog op mijn gezicht." Saartje werd dan weer bij de bazen geroepen omdat ze iets kritisch had gezegd over het koningshuis. "Ik zei dat ze niet moesten werken ofzo. Dat mocht blijkbaar niet", lacht ze. Ook liep er een opvallende klachtenbrief voor haar binnen. "Daarin stond dat het niet hoorde dat de VRT anorexiapatiënten toeliet op het scherm. Man, toen was ik kwaad! Maar nu kan ik er wel om lachen."
 1. "Volgende versoepelingen gaan niet door als besmettingen blijven stijgen"
  PREMIUM

  "Volgende versoepe­lin­gen gaan niet door als besmettin­gen blijven stijgen"

  Epidemioloog Pierre Van Damme waarschuwt dat er een tweede coronagolf is begonnen in Europa. "Op een toenemend aantal plaatsen in Europa stijgen de besmettingen. Het lijkt alsof we weer de controle kwijt zijn", zegt hij in VTM Nieuws. Dat is mogelijk ook slecht nieuws voor de evenementensector, waarrond de mini-Veiligheidsraad van vandaag draait. Door de minder goede coronacijfers lijken politici niet geneigd om veel nieuwe versoepelingen toe te laten. "Als het aantal besmettingen blijft stijgen, kunnen de volgende versoepelingen niet doorgaan", zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). Eerdere maatregelen terugdraaien, is vandaag nog niet aan de orde. Dat zijn kopzorgen voor de Veiligheidsraad of het Overlegcomité van volgende week. Dan moet er groen licht gegeven worden voor de versoepelingen die zouden ingaan vanaf 1 augustus. Mogelijk gaat de politiek dan op de rem staan. (FME)
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken