Pimp uw seksleven, koop een camper

Ooit weggezet als hebbeding voor bejaarden, vandaag hipper dan ooit: mobilhomes vliegen aan een recordtempo de deur uit. In de voorbije 15 jaar is de verkoop van deze huisjes-op-wielen met ruim 250% toegenomen. "Flexibel, goedkoop en goed tegen de stress", zeggen zij die kingsize hotelbedden hebben ingeruild voor een krappe matras naast het gaspitje. "Zelfs je relatie wordt er beter van."

U wilt dringend uw seksleven opkrikken? Dan hebben we een niet-alledaagse tip: koop een camper. Bijna 20% van de mobilhomebezitters geeft aan dat ze op vakantie in hun gemotoriseerde sleurhut meer seks hebben dan thuis.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Mols

  Met te betalen komen we op elke plaats ongeacht euronorm ....Jan K.

 • JAN krommentak

  Een camper kan je vandaag niet meer kopen want allemaal zijn het diesels gemaakt om steden te gaan bezichtigen steden die diesels weigeren !

 • erik vanhove

  Op de meeste campings betaal je niet veel minder om een nachtje te staan dan voor een hotelkamer. Ben er 1 keer mee weggeweest. Als je graag in een bed ligt van 1 meter 20 breed en graag op een pispot uw behoefte doet is dat inderdaad een leuk ding.Die hype zal even snel weer verdwijnen dan hij is teruggekomen.

 • Peter Nols

  De cijfers iets anders bekeken : er worden dubbel zoveel occasie verkocht dan dat er nieuw worden aangekocht, dus kan je besluiten dat het voor minstens de helft van de mensen die zich ooit lieten verleiden een tegenvaller was.

 • Daniel Verlé

  Het enige wat klopt in dit artikel is "Hebbeding voor bejaarden".