Exclusief voor abonnees

Peter en petekind vochten samen tegen kanker: “Ik leef in extra time, maar mijn maatje ben ik kwijt”

Danny Baptist (54) met de foto van zijn zielsmaatje Joke (27). Ze overleed vorig jaar nadat ze samen een fantastisch kerstfeest gaven - haar laatste wens.
Danny Baptist (54) met de foto van zijn zielsmaatje Joke (27). Ze overleed vorig jaar nadat ze samen een fantastisch kerstfeest gaven - haar laatste wens.
Morgen is het één jaar geleden dat Joke Baptist (27) overleed. De Limburgse verpleegkundige vocht tegen kanker, samen met haar peter Danny. Als 'partners in crime' stelden ze een bucketlist op en profiteerden ze van het stuk leven dat nog voor hen lag. Sinds vorige kerst is niets nog hetzelfde. Danny brengt hulde aan Joke en iedereen die leeft - gráág leeft - in blessuretijd.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • René Mertens

  Beste Danny, gezondheid is inderdaad het allerbelangrijkste. Maar dat was vroeger, heden ten dage is voor heeeel velen is geld en bezit het allerbelangrijkste.Nooit genoeg is het motto van velen.

 • Enes Egilmez

  Al dat zever dat wij zelf creëren om ons leven nog moeilijker te maken. Waarom is dat nou nodig? Gewoon leven en proberen gelukkig te zijn. Dat besef je pas als het bijna zover is. Veel kracht sterkte! Respect voor deze Ijzersterke man!

 • danny buyse

  Nog eens een bewijs dat gezondheid het allerbelangrijkste is met straten voorsprong op al de rest. Veel sterkte aan deze man nog!