Pensioenbom van 10 miljard op ontploffen

Rechter beslist wie uitkeringen van zorgpersoneel moet betalen

Minister van Pensioenen Bacquelaine.
BELGA Minister van Pensioenen Bacquelaine.
Ongezien: in Tongeren moet de rechter vandaag beslissen wie de komende 25 jaar de pensioenen van een Limburgse ziekenhuisgroep moet betalen. De zaak heeft een grote precedentwaarde, gezien er een 'pensioenbom' van 10 miljard boven de lokale besturen hangt.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • rud beernaert

  Feitelijk moet men gans de overheid laten vervolgen wegens wanbeheer van ons land ,en diefstal van overheidsgeld.

 • Edgard Gielis

  en als men zijn klein pensioentje ontvang is er nog eens elke maand bedrijfs voorheffing af en een ziekte bijdragen een solidarietijds bijdragen er af dat maak dat arbeiders een klein pensioen hebben

 • Gino Denil

  Er bestaan geen pensioenfondsen, rudy poelmans. Alle pensioenen komen uit de grote pot van de sociale zekerheid. Die wordt gespijsd door de bijdragen van alle huidige werkenden. En die wordt afgebroken door deze regering met het verlagen van die bijdragen.

 • Ricci Latte

  Er is een hoop van het door ons afgedragen geld "deskundig verdwenen" en/of voor andere doeleinden gebruikt, vooral met dank aan de rode rakkers, zij steken er met kop en schouders bovenuit als het over gesjoemel en schandalen gaat de laatste 30 jaar.

 • Jan Harmsen

  Het gaat hier over mensen die nooit een klop hebben bijgedragen maar wel een enorm hoog pensioen krijgen. De gewone werkende man wordt ondertussen bestolen aan alle kanten. Dat we om te beginnen dat politieke graaiende crapuul eens wegstemmen op alle niveaus!