Exclusief voor abonnees

Papa van vermoorde Amélie (11) worstelt met woede en verdriet: “Wij hebben levenslang gekregen”

Toon B. komt waarschijnlijk weer in zijn huis in Arendonk wonen. "Want Amélie woonde hier dolgraag."
Wouter Demuynck Toon B. komt waarschijnlijk weer in zijn huis in Arendonk wonen. "Want Amélie woonde hier dolgraag."
De vader van de vermoorde Amélie (11) uit Arendonk is intens bedroefd. Tegelijk is hij ook boos op de moeder van zijn kind. De vrouw (38) schoot dinsdag haar dochter dood en beroofde daarna zichzelf van het leven. "Cindy is ervan af. De nabestaanden hebben allemaal levenslang gekregen."

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Vandriessche

    Het is altijd erg als iemand zijn eigen kind ombrengt, ook hoe de gezinssituatie ook is! Kinderen hebben niets te maken met die situaties, doch blijken meer en meer het slachtoffer te worden omdat een van de ouders denkt de andere een loef af te steken en voor het gemak van het kind.

  • mark germanus

    Dat is iets dat je nooit kan vergeven en vergeten,ik hoop dat je in de toekomst veel geluk zult hebben ,hou de moed erin man !

  • Bourgeois Daisy

    Inderdaad, levenslang voor de familie... Zelfs 20 jaar later voelt het nog zo. Heel veel sterkte aan de papa en de rest van de familie.