Exclusief voor abonnees

Osteopaat riskeert 2 jaar cel na dood van tbc-patiëntje: “Dagenlang 40 graden koorts, en hij zei: ‘Teken dat ze geneest’”

Een osteopaat riskeert twee jaar cel nadat een 14-jarig patiëntje overleed aan de gevolgen van tbc. "Liana werd zieker en zieker, maar volgens hem was dat juist een teken dat ze aan het genezen was. Als ze sneller naar het ziekenhuis was gegaan, had ze nog geleefd."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc-Nietie Pays de l'Argent

  Ik sluit mij volledig aan bij hetgeen Kelly Bens hieronder van de lezers vraagt. Als u de zaak inhoudelijk niet kent bent u dus eenzijdig geïnformeerd door hetgeen er in de pers vermeld is. Hoor en wederhoor zou hierbij wenselijk zijn en iemand al veroordelen voordat de rechtbank zijn oordeel heeft gegeven is wel heel makkelijk.

 • Kelly Bens

  Vooraleer hier reacties te plaatsen, is het zinvol om eens na te gaan of U voldoende op de hoogte bent van de juiste feiten. En meer nog, of de pers u de juiste en volledige feiten brengt en op welke manier ze deze feiten brengt. Het is zeer gemakkelijk voor hen om deze 'smakelijk' en sensationeel naar voor te brengen om uw aandacht te trekken. En om bepaalde feiten weg te laten die het artikel minder 'sexy' maken.Wees aldus voorzichtig met een oordeel gebaseerd op een artikel.

 • jan van dessel

  Welke truc gaat Vermassen nu weer gebruiken om die man vrij te pleiten van deze misdadige feiten?

 • Jan Mertens

  Geloof in iets deugt niet. Voor wetenschappelijke inzichten is geen geloof nodig. Als je het niet zelf kan studeren is geloof in de mensen die wetenschappelijk gestudeerd hebben wel nodig. Osteopathie is een filosofie, geen wetenschap.

 • karel vandamme

  Misschien toch nog geloven in de klassieke geneeskunde???