Exclusief voor abonnees

Opmerkelijke verschillen in de Stem van Vlaanderen: zelfde partij, tegengesteld antwoord

Wouter Beke en Koen Geens, hier nog gebroederlijk aan het lachen, verschillen binnen hun partij van mening over het uitbreiden van euthanasie naar dementerenden met een wilsbeschikking.
Photo News Wouter Beke en Koen Geens, hier nog gebroederlijk aan het lachen, verschillen binnen hun partij van mening over het uitbreiden van euthanasie naar dementerenden met een wilsbeschikking.
Geert Bourgeois (N-VA) wil af van de bedrijfswagens, Bart De Wever niet. Koen Geens (CD&V) wil euthanasie uitbreiden naar dementerenden met een wilsbeschikking, Wouter Beke niet. En het legaliseren van cannabis? Neen, zegt Tom Van Grieken. Ja, zegt Dries Van Langenhove. De Stem van Vlaanderen legt opmerkelijke verschillen bloot tussen partijgenoten.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert Sys

  Lijsten moeten alfabetisch worden opgesteld, samen met het nummer wordt de beginletter getrokken, enkel nog naamstemmen. Plaats opnemen, geen tweede mandaat elders.

 • Fons Vanplaetse

  Zij mogen lachen, ze zijn nu reeds verkozen door hun plaats op de lijst.

 • LEO DANEELS

  Is eerder positief aan deze partijen, zolang hun fundamentele programmapunten maar door iedereen worden onderschreven ! Het bewijst juist hoe onnozel die stemtesten zijn! Stemmen gaat vooral over vertrouwen en niet over een paar hype voorstellen die men net voor de verkiezingen lanceert om daarna de prullenbak in te gooien !

 • raf peeters

  Puur een psychologisch spelletje om stemgedrag te be-invloeden en kan alleen maar werken in Vlaanderen,men heeft het blijkbaar niet door en tevens een reden waarom we nooit een regering gaan krijgen die er eigenlijk zou moeten zijn .

 • Lot Claeys

  Wat verwijt u hen nu? Dat ze democratisch zijn, recht hebben op een eigen mening en trachten intern tot een consensus te komen? Zou volgens u een partij fascistisch moeten zijn op de wijze van de ayatollahs?