Exclusief voor abonnees

Open Vld blijft verdeeld dus bekent nog geen kleur

Alexander De Croo en Gwendolyn Rutten.
Photo News Alexander De Croo en Gwendolyn Rutten.
Open Vld kiest nog niet tussen paars-geel en paars-groen. De partij schaart zich "unaniem" achter onderhandelaars Gwendolyn Rutten en Alexander De Croo. Maar in de praktijk schaart de ene zich achter Rutten, de andere achter De Croo.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis


Alle artikels uit de krant

23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans André Claerboudt

  Dat Gwendoline zelfs maar overweegt om in zo'n verhaal mee te stappen - nota Magnette trekt budgettair op niets en doet inzake immigratie al wat Vlaming niet wenst - zegt veel over haar betrouwbaarheid van open vld. Haar kiezers krijgen links beleid! Ik onderschat ook rol koning niet in dit debacle om d.m.v. vuile spelletjes zijn voorkeur door te drukken... Natuurlijk is hij tegen partij die monarchie - en zijn riante inkomen met diverse extraatjes - wil afschaffen.

 • Chris Hom

  Te gek voor woorden

 • Roger Geens

  Stel je is voor dat de Open VLD kiest voor een sterke oppositie ,zo krijgt NV-A de kans om zelf ,samen met CD&V , een Vlaamse meerderheid te vormen in de Federale regering . Meestal krijg je meer gehoor in de oppositie ,kijk naar Vlaams Belang ,krijgen een massa geld en veel stemmen zonder er veel voor te doen .

 • daniel d'hulst

  Nva blokkeert niets want er wordt niet naar hen geluisterd net als naar het VB niet wordt geluisterd. Het land is nu al verdeeld, doe zo verder

 • Nils Gronweg

  Goed gedaan Rutten! NVA is toch maar een dwarsligger. Wil en kan niks. NVA is een partij met gedachtengoed van voor 1968. Man kostwinner, vrouw aan aanrecht, geen allochtonen onder kerktoren en steenkool en olie als energie. West Europa is al ruim 50 jaar verder in de tijd, maar NVA blijkbaar nog niet. Dus Rutten kies maar mooi voor een positieve toekomst.