Soors en Cogolati legden samen met onze journaliste hun oor te luister bij inwoners van Denderleeuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Soors en Cogolati legden samen met onze journaliste hun oor te luister bij inwoners van Denderleeuw. © Gregory Van Gansen / Photo News

Op stap met twee politieke groentjes in het bruine Denderleeuw: "Politici? Allemaal leugenaars”

Jessika Soors (Groen) en Samuel Cogolati (Ecolo) zijn pas verkozen in een tijdperk dat het geloof in de politiek op een zeer laag pitje staat. Ze trekken buiten het verkiezingsseizoen naar gemeenten waar "de antistem" zegevierde. Zoals Denderleeuw. En neen, ze worden niet uitgejouwd. Of toch maar een beetje.

1 reactie

 • Pascal Daemen

  1 jaar geleden
  Als je te weinig winst maakt dan moeten ze komen janken in het nieuws . De banken zullen zoals altijd op hun wenken bediend worden . Dus haal de banken onderuit door massaal geld aftehalen van de rekeningen .
 1. PREMIUM

  Van Tante Terry tot Jo De Poorter

  In 62 jaar passeerden 45 omroepers: 7 mannen en 38 vrouwen. Irène Beval was in 1953 de eerste, maar moest een jaar later al vertrekken. Haar opvolgers Paula Semer, Nora Steyaert en 'Tante' Terry Van Ginderen waren vanaf 1954 succesvoller. In de jaren 70 doken de eerste mannelijke omroepers op: Bruno Schevernels, Luc Appermont en Paul Codde. Andrea Croonenberghs was met een carrière van 26 jaar het langst in dienst. Veel BV's begonnen als omroeper op de VRT, onder wie Gert Verhulst, Jo De Poorter, Evy Gruyaert en de betreurde Yasmine. Ook VTM werkte sinds zijn start met omroepsters, maar stopte er in 2008 mee. (DBJ/MC)
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"