Exclusief voor abonnees

Op reis naar het buitenland? Dit moet je weten voor je naar deze Europese landen vertrekt

EPA
We kunnen dan toch reizen deze zomer. Veel Europese lidstaten openen hun grenzen zelfs graag voor toeristen. En mondmasker en afstandsregel buiten beschouwing gelaten, valt het met dat 'nieuwe reizen' nogal mee, vindt Robrecht Willaert van 'Travel Magazine'. "Het is vooral zaak om te reserveren: zomaar ergens binnenwandelen, kan niet meer." Dit is wat je moet weten voor je naar deze populaire Europese reisbestemmingen vertrekt.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Inge Simons

  Mensen zijn egoïsten! Ipv is thuis te blijven, maar nee ze brengen liever anderen in gevaar!

 • William Devos

  In Nederland zijn de sanitaire voorzieningen op campings open vanaf 15 juni. Zelf staan wij nu op een camping in Nederland, en volgens de eigenaar is dit zo. Er was eerst voorien 1 juli, maar is aangepast.

 • Anthony Mccord

  Al die regeltjes en veel meer beperkingen ?!!maar de prijs blijft zelfde of gaat omhoog, bedankt ik zeg mijn jaarlijkse reis af. Iedereen moest dit doen totale stoppen met hun tegeltjeswijsheden op niets gestaafd zijn

 • Roger Gilis

  En Nederland, daar lees ik niets over?

 • Frank De Witte

  Wat een heisa toch, ik ga gewoon op reis zoals ik gewend ben en overal moet je een beetje verder van elkaar staan en zitten en soms eens een maskertje op zetten. Ik versta niet waarom sommige mensen daar zo'n drama van maken.