Exclusief voor abonnees

OOST-VLAANDEREN ZELZATE

DE MAKELAAR: "Instapklare, zeer ruime halfopen bebouwing. De prijs is een startprijs die uitnodigt om een bod uit te brengen dat voorgelegd wordt aan de eigenaar."
INDELING: Inkom, wc, open leefruimte met keuken, garage. Verdieping: drie slaapkamers, badkamer, wasruimte/dressing. Zolder.
WIJ ZEGGEN: Bij deze woning steken drie elementen erbovenuit. Ten eerste is ze vrij recent (2009), dus je hebt geen extra kosten voor opfrissingswerken. Het is ook een groot huis, met drie slaapkamers, een wasplaats op de verdieping én een vaste trap naar de nog in te richten zolder.
Een derde pluspunt is het perceel: omdat het zo diep loopt, heb je een aangenaam ruimtegevoel. De hagen op de perceelgrenzen mogen dan wel niet te breed groeien.
De aankleding is neutraal, maar je kunt makkelijk meer pit brengen in het interieur met kleine ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan andere deurkrukjes in de keuken (die voorzien is van een eiland) en een linoleum boven op de tegelvloer. In de badkamer is er een bad en douche in één, en een enkele wastafel, al is er wel plaats voor een dubbele. Garage met automatische poort. Elektrische rolluiken.Alle artikels uit de krant