Isolde Van Den Eynde
Volledig scherm
PREMIUM
Isolde Van Den Eynde © Gregory Van Gansen/ Photo News

Onze opinie. Wie waakt nog over de centen?

14 reacties

 • Jacques Delalieux

  1 jaar geleden
  Een tip Mr. Michel: halveer de Europese monsterlonen van al de Europese ambtenaren en schaf hun bijkomende premies af. Meteen uw budget in orde.
 • Mark Talman

  1 jaar geleden
  Niet zeuren, met dat geld worden landbouwgroepen rijk, worden golfterreinen (Portugal, Spanje), overbodige vliegvelden (Spanje) en nooit gebruikte spoorlijnen ( Griekenland) gesubsidieerd. Hospitalen daarentegen ...
 • Luc de Wolf

  1 jaar geleden
  Misschien moeten de journalisten maar eens over het geld waken. Ze weten het toch altijd zo goed
 • Roger Vanthillo

  1 jaar geleden
  De Nederlandse premier heeft overschot van gelijk. Er valt in de EU heel wat te besparen vooral in de grote en ongecontroleerde slokop : de landbouwsubsidies. Maar niet links, niet rechts durft daar vanuit electorale berekening aan raken. En dan hebben we het nog niet over de riante personeelskosten, pensioenregelingen, onkostenvergoedingen en de zichtbare maandelijkse en weinig ecologische verhuis. Begin met voor eigen deur te vegen en de draagvlak bij de EU-burgers zal vergroten.
 • Freddy Sonnemans

  1 jaar geleden
  En met welk mandaat? Een regering die amper 25% van de bevolking vertegenwoordigt.
 1. PREMIUM

  Lawrence eerstdaags op training?

  Back in town. In principe eerstdaags sluit Kemar Lawrence (27) aan bij Anderlecht. De Jamaicaanse linksachter ontbrak sinds het begin van de voorbereiding door familiale problemen en vertoefde in zijn thuisland. RSCA stond weliswaar voortdurend in contact met Lawrence, maar de coaches vonden zijn afwezigheid wel hinderlijk, aangezien ze zo niet met de hele groep konden toewerken naar de competitiestart. Het hoeft dus niet te verwonderen dat paars-wit ook naar alternatieven speurt/speurde: Bogdan Mykhaylichenko (23) van het Oekraïense Zorya Lugansk is in beeld. (PJC)
 1. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt

 2. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag