Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Pijnlijk, maar ontslag Van Dijck kwam geen dag te vroeg”

Kris Van Dijck.
BELGA Kris Van Dijck.
Exit Kris Van Dijck. Pijnlijker en schaamtelijker wordt het niet, ook niet in de meedogenloze stiel die de politiek is. Vorige week nog keek de flamingante interimvoorzitter van het Vlaams Parlement uit naar wat het hoogtepunt in zijn carrière moest worden: de 11 julitoespraak in het Brusselse stadhuis. Een moment de gloire moest het worden. Het werd een moment de gêne zonder voorgaande, in het bijzijn van al zijn collega's en voor het oog van de camera's. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

43 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lot Claeys

  Mijn opinie: UW stiel is meedogenloos en schaamteloos, meneer Segers.

 • Eric Sibiet

  Jan Segers, een beetje voorbarige veroordeling van jou, wat als blijkt dat van Dijck niets verkeerd heeft gedaan maar gewoon zoals alle politici aan dienstbetoon heeft gedaan voor iemand die hij kent vanuit zijn privé-sfeer Zul je dit dan ook in kolom vermelden????? Wat je opmerking over deontologie betreft, als we daarover beginnen kun je elke politieker wel iets aanwrijven dat deontologisch niet helemaal correct is

 • André Michiels

  uiteindelijk gaat VB nog de meest luidruchtige en minst corrupte partij worden

 • Paul Stausens

  jaren geleden zou er iets gebeurd zijn, en net nu, op 11 juli komt men er mee boven. Wat mogen we verwachten op 15 augustus, 1 november en vooral 1 mei. Velen gaan rond die perioden slecht slapen.

 • Bo Uvier

  Ja ne rechtse krijgt voor dergelijk gedrag sympathie uiteraard, bij ne rooie zit dat in zijn genen dat is onvergeeflijk. Iemand die zich zo snel laat manipuleren hoort geen keuzes te maken voor de inwoners van dit land die is zijn integriteit kwijt!