Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Open Vld is nu van Alexander De Croo, en straks misschien ook de Wetstraat 16

.
Belga .
Hoera! De kleuters en de lagereschoolkinderen mogen nog vier weken naar de klas. De zomerkampen, dat komt straks helemaal goed. En over een week of vier mag u uw koffers pakken voor een vakantie in het zuiden. Maakt het na zoveel heuglijk nieuws nog uit wie er gisteren tot voorzitter van Open Vld is verkozen? Amper. Maar Egbert Lachaert is een mooie keuze. Hij stond gisteren te glunderen als een kind dat net te horen heeft gekregen dat het weer naar school mag.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daniel Bamps

  Een minipartijtje dat toch zo dolgraag de eerste minister zou willen leveren. Typisch Belgie.Om dat te bereiken willen ze zoveel mogelijk bij Magnette gaan slijmen.

 • Ronny Biesen

  Hopen op nieuwe verkiezingen in september, dat is wat we moeten doen. Weg met de oude garde en cordons. Maak Belgie terug een vrij land met een echte democratie.

 • Gino Denil

  Uit die familie die vindt dat een kind van een beenhouwer geen universitaire studies moet gaan doen om advokaat te worden.

 • Jacques Leonard

  En het oordeel van de kiezers van 2019. Maar eerlijk ik denk dat het de enigste is die wat verandering in dit land kan brengen. Samen met nog jongeren die goede bedoelingen hebben. Hij heeft ervaring en is een realist.

 • Karel Van Beeck

  Is dat niet gevaarlijk. Hij heeft de stekker er al eens uitgetrokken!