Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Onze regeringen in lopende zaken wekken de valse, zelfs gevaarlijke indruk dat dit land normaal wordt bestuurd

Jan Segers.
Bart Leye Jan Segers.
Alsof 26 mei niet heeft bestaan. Daar heeft het dezer weken alle schijn van. Je zou toch zweren dat onze regeringen niet in lopende zaken zijn? Zo ijverig blijven sommige ministers communiceren. Wat een ontslagnemende regering precies mag doen en niet mag doen, dat is nogal flou. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Didi Bellens

  Hier werd en is dit land nooit maar dan ook nooit normaal bestuurd ! Dit is geen fake news.

 • Stijn Dekeyser

  Misschien stoppen met de lonen te betalen van de verkozenen tot dat er een nieuwe regering is .

 • Frans Faes

  Met de Reynders push terugkeer IS kinderen weet men dat dit land absoluut "normaal" en "goed" wordt bestuurd. Democratie op z'n smalst.

 • Erwin Jacobs

  @Rene en Yves, nog maar 46 en precies dezelfde mening toegedaan. Luisteren naar het volk is echt heel moeilijk voor die mannen. De verliezers van de verkiezingen blijven lekker gezellig samentroepen en proberen zo goed mogelijk zeker niet naar de stem van de kiezer te luisteren...

 • Ronald Van Beneden

  Van democratie gesproken. Je brengt 35000 mensen op de been door leugens te verspreiden vooral door Groen en je moet verplicht op de kar springen begrijp in de rij staan om gemolken te worden. Migratie 80% van de Belgen is tegen toch worden er akkoorden gesloten door egotrippers die vissen achter een nog vetter betaalde job. Niet bindend toch worden we alle jaren gecontroleerd door de VN op de naleving. Van de NGO maffia zullen we maar zwijgen.