Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze opinie. Onze politici moeten stoppen met goedhartig geld uitgeven dat we niet hebben

16 reacties

 • Liliane Vervliet

  1 jaar geleden
  Sommigen kregen zonder te werken meer geld (overheidssteun) dan degenen die bleven werken om het land draaiende te houden.
 • René Mattyns

  1 jaar geleden
  De miljoenen die vroeger in koffers werden afgehaald worden nu netjes overgeschreven, en niemand naar wie het echt gaat.Om er enkele beter van te laten worden.Men denkt toch niet dat je voor jezelf werkt? Deels als het genoeg is, maar in realiteit is het apparaat groter geworden en hebben we de EU er bij, en delen van overal ter wereld, veel geldhonger
 • Andté Herbots

  1 jaar geleden
  De regering met de minister van financien( De Croo van VLD) op kop heeft met geld gegooid alsof het niet op kon en wie zal het betalen de schuld die nu al opgelopen is tot 50 miljard euro? Het zal wel de midden klas zijn.
 • Chrisje Van Staeyen

  1 jaar geleden
  Hopelijk volgende regering ook zonder de socialisten. Geld uitdelen vóór dat ze het hebben. Slim zijn ze niet echt.
 • Linda De Wolf

  1 jaar geleden
  En weeral voor de ene wel en voor de andere niet. En heel dikwijls voor de ene alles en voor de andere niets. Altijd tweespalt scheppen.
 1. Leger start intern onderzoek naar wantoestanden in Marche-les-Dames
  PREMIUM

  Leger start intern onderzoek naar wantoestan­den in Mar­che-les-Da­mes

  "We tolereren geen wantoestanden", zegt de nieuwe legerbaas Michel Hofman over de incidenten in het trainingscentrum voor paracommando's in Marche-les-Dames die 'De Morgen' vorige week onthulde. "Niet gisteren, niet vandaag en zeker niet morgen." In samenspraak met minister van Defensie Philippe Goffin (MR) startte hij eenintern onderzoek op. "We gaan ons niet verstoppen achter de juridische procedures die lopen. Het intern onderzoek moet de feiten blootleggen en aantonen welke lessen we kunnen trekken", zei Hofman tijdens zijn eerste optreden in het parlement. Sinds vrijdag leidt hij het leger. 'De Morgen' onthulde op basis van getuigenissen en documenten hoe rekruten in Marche-les-Dames al jarenlang regelmatig mishandeld worden door hun eigen onderrichters. Het gaat van ongeoorloofde opdrachten tot brutaal geweld. In 2016 werden bijvoorbeeld drie rekruten in elkaar geslagen door hun instructeurs tijdens een oefening. Oppositiepartij sp.a dringt aan op een extern onderzoek. (DM)
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. PREMIUM

  Lawrence eerstdaags op training?

  Back in town. In principe eerstdaags sluit Kemar Lawrence (27) aan bij Anderlecht. De Jamaicaanse linksachter ontbrak sinds het begin van de voorbereiding door familiale problemen en vertoefde in zijn thuisland. RSCA stond weliswaar voortdurend in contact met Lawrence, maar de coaches vonden zijn afwezigheid wel hinderlijk, aangezien ze zo niet met de hele groep konden toewerken naar de competitiestart. Het hoeft dus niet te verwonderen dat paars-wit ook naar alternatieven speurt/speurde: Bogdan Mykhaylichenko (23) van het Oekraïense Zorya Lugansk is in beeld. (PJC)