Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Laat het snel zondag zijn of straks schieten er geen drie partijen meer over die nog een regering willen vormen met elkaar

Hilde Crevits (CD&V).
VTM NIEUWS Hilde Crevits (CD&V).
Laat het snel zondag zijn. Dat denken ze vast bij CD&V. De strategie om met Hilde Crevits als enige programmapunt naar de kiezer te trekken en voor de rest roerloos in het midden van het bed te blijven liggen, leek tot nu toe aardig aan te slaan. Maar per interview dat cdH-voorzitter Maxime Prévot geeft over zijn weerzin voor de N-VA, wordt het lastiger om niet van die wolk van bestudeerde vaagheid te vallen.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

66 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pieter Verhulst

  En geen kiezers meer want het is duidelijk dat ze toch geen rekening houden met de mensen en hun postjes wel zelf verdelen. Blanco stemmen zouden moeten leiden tot lege stoelen en tot tegenstem voor elk voorstel zodat ze een duidelijk signaal zijn. Zal rap van 15 naar 30 of meer procent gaan.

 • Roger Wellens

  Gevangen in hun eigen web met hun 6 regeringen.

 • Wilfried Vanden Berg

  Hopelijk word het voor haar een zwarte zondag. Elke job die ze heeft gedaan, laat ze een puinhoop achter . Net zoals Peeters.

 • Roger Cooks

  Ze kunnen ze nu misschien op justitie zetten want daarvoor moet men helemaal incompetent zijn.

 • jean-pierre Vermyle

  onbegrijpelijk ,ieder depatement die ze gehad heeft is een catastrofe geweest.en toch blijven altijd dezelfden er steeds op stemmen.begrijpe wie kan.arm vlaanderen als zij minister president zou worden.