Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bouchez. © Photo News

Onze opinie. Is Bouchez De Mol? Je zou zweren dat hij geen kans onbenut laat om zijn eigen formatiepoging te saboteren

43 reacties

 • Eddy Jans

  1 jaar geleden
  Het probleem is niet De heer Bouchez maar wel diegene die hem de mogelijk geven om deze stratego te spelen. Dus in de eerste plaats de Vlaamse partijen die hem dit spelletje laten spelen. Cd&v en Ovld zijn na het vertrek van NVA verder gegaan met deze restregering . Uit eigenbelang??
 • Nico van Hoorbeeck

  1 jaar geleden
  @Roger Duyssens, een meerderheid in het parlement betekent nog niet een meerderheid van de bevolking. Ik ben zeker dat mocht men de bevolking vragen: 'vindt u dat de huidige abortuswet mag behouden blijven?' dat ruime meerderheid 'ja' zou antwoorden.
 • steven de vos

  1 jaar geleden
  Ge moet de franstaligen (en zeker de MR) niet leren rekenen. In een normale regering hebben ze 2 ministers nu 7 én de Europese president en het lid in de Europese commissie ! Zeer goed geboerd.
 • willy vangeel

  1 jaar geleden
  De Regering di Rupo was beter voor de Vlamingen dan de nva regering Michel (mr), toch blijven de Vlaamse partijen op alle mogelijke manieren hun vorige afgestrafte beleid verder te zetten om toch maar afhaker nva terug binnen te halen. Hopelijk gaan de ogen van spa open voor ze hun eigen achterban verraden om die paar postjes.
 • Rudy H

  1 jaar geleden
  Waarom zijn blijkbaar Waalse partijen sowieso incontournable en Vlaamse partijen quantité négligeable?
 1. PREMIUM

  N-VA: "Iets anders dan tand trekken"

  In een opiniestuk dat vandaag in 'De Morgen' verschijnt, trekken N-VA-voorzitter Bart De Wever en Kamerlid Valerie Van Peel van leer tegen de wijziging van de abortuswet. Ze verwijten de voorstanders dat die abortus willen herleiden tot een gewone medische handeling, "vergelijkbaar met het trekken van een tand". Zo hebben ze grote problemen met de verlenging van de termijn waarbinnen abortus mogelijk is. "In bijna heel Europa ligt die tussen tien en twaalf weken. Dat heeft een reden: de foetus is dan maximaal 6 cm groot en de abortus gebeurt met een curettage. Op achttien weken, de helft van een zwangerschap, kan de foetus al zo'n 20 cm zijn en is er een minibevalling of verwijdering met instrumenten nodig. Dat leidt tot een grotere kans op complicaties en is ingrijpender voor de foetus, de moeder én de arts."
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 3. "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"
  PREMIUM

  "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"

  De zoektocht naar de Amerikaanse actrice Naya Rivera (33) is ten einde. Gisteren werd een lichaam opgedoken in Lake Piru in Californië, waar ze verdween. "Gebaseerd op de vindplaats, de fysieke karaktertrekken, de kledij en het gebrek aan andere vermiste personen, zijn we ervan overtuigd dat het om Naya gaat", aldus de sheriff tijdens een persconferentie gisteravond. De actrice, bekend van haar rol als Santana Lopez in de populaire serie 'Glee', verdween vorige week woensdag na een boottochtje met haar 4-jarige zoon Josey. Over wat er precies gebeurde, kon de sheriff voorlopig alleen maar speculeren, al worden kwaad opzet en zelfdoding resoluut uitgesloten. Vermoedelijk raakte ze verstrikt in de sterke stromingen. "Het jongetje verklaarde dat hij was gaan zwemmen met z'n moeder. Ze duwde hem langs achteren het dek weer op. Toen hij daarna opkeek, zag hij haar in het water verdwijnen. Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf." Het lichaam bevindt zich momenteel in Ventura, waar een autopsie uitsluitsel moet geven dat het om Rivera gaat. (SDE)