Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers. © © Bart Leye

Onze opinie. Het is in de koninklijke familie niet anders dan in de politiek: elk voor zich

Delphine. De naam is gisteren niet gevallen tijdens de nieuwjaarsspeech van de koning op het paleis in Brussel. Heeft Filip daarmee, zoals sommigen vinden, een unieke kans gemist om het land te verzoenen met de late bekentenis van zijn vader? Nee. Daar was dit niet het geschikte decor voor. 

3 reacties

 • Johan Vervaeck

  1 jaar geleden
  In de koninklijke familie, de politiek, de werkomgeving, de maatschappij enz. overal elk voor zich geworden.
 • jan Van Dessel

  1 jaar geleden
  Als er werkelijk geen enkele mogelijkheid is om een meerderheid te vormen; is misschien nu het moment om het confederalisme een nieuwe naam te geven en uit te voeren.Vlaanderen zal natuurlijk het grootste deel van de schulden moeten betalen, maar beter deze schulden afbetalen dan elk jaar de gigantische schuldenberg verder te laten aangroeien die wij ook zullen moeten betalen.
 • Cyriel Van den Eede

  1 jaar geleden
  Één pot nat ! Die spelen met mekaar onder één hoedje. De gewone burger daarentegen tracht mekaar stokken in de wielen te steken en zo herhaalt de geschiedenis zich steeds keer op keer.
 1. Doorbraak als lesbische cheerleader
  PREMIUM

  Doorbraak als lesbische cheerlea­der

  Hoewel ze al op vierjarige leeftijd begon met acteren, vergaarde Naya Rivera pas echt naam en faam door haar rol als lesbische cheerleader Santana in de muzikale reeks 'Glee'. Die vrolijke serie - geschreven door 'American Horror Story'-bedenker Ryan Murphy - liep van 2009 tot 2015 en was zeker tijdens de eerste seizoenen wereldwijd een enorme hit. Zo kaapte de show maar liefst vier Golden Globes weg. Het verhaal draait om een groep erg verschillende jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen: de McKinley High's Glee Club. Dolle pret op het scherm dus, maar achter de schermen ging het er minder vrolijk aan toe, met ruzies, jaloezie en zelfs verschillende doden (zie kader). (SDE)
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen