Volledig scherm
PREMIUM
© EPA/Leye

Onze opinie. Hebben ze niets jongers, die Democraten?

26 reacties

 • Karel Tichmann

  11 maanden geleden
  Trump werd beschuldigd bij democraten, dat hij "contact" heeft gehad met de Russen. Hmm, maar Bernie is een bewezen Stalin/Mao communist, en daar gaan ze net zijn allen op stemmen? Heb ik ergens iets gemist?
 • Jenne Vergeer

  11 maanden geleden
  Moeten ze het dan van de huidige generatie doen?
 • François THIJS

  11 maanden geleden
  Niet de leeftijd telt, maar wel de inhoud. Op een bepaald ogenblik is er bij ons ook een roep naar verjonging geweest in de politiek. Vandaag zien we wat dit ons gebracht heeft. 'Nougabollen!' En zoals een vorige lezer het terecht zegt: 'Toch is het vooral de jongere bevolking de voor hem kiest. Ouderen kiezen steevast voor populist Trump.' Met andere woorden: jongeren kiezen voor verandering en de minderjongen kiezen voor status quo.
 • Peter Janssens

  11 maanden geleden
  Bernie Sanders in de Simpsons dat zou grappige zijn . Trump is al een Simpsons figuur (Trumptastic Voyage,A Tale of Two Trumps).
 • guido Bervoets

  11 maanden geleden
  De Amerikanen zouden het zeker moeten overwegen om een man als Mike Bloomberg te kiezen, ondanks zijn leeftijd. Die man is aan niemand verantwoording schuldig en hangt niet aan de bedelinfuus waardoor hij de hielen moet likken van de olielobbyisten, de wapenlobby, Wall Street, de godsdienstfanaten en de hele santeboetiek waarop uw heel beleid moet gericht zijn om hen te bedienen. Dat zou pas een verademing en anti-establishment zijn. Als ik Amerikaan was zou ik het wel weten.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"