Exclusief voor abonnees

Onze opinie. ‘Get a room', Theo en Maggie

Maggie De Block en Theo Francken.
Photo News Maggie De Block en Theo Francken.
Theo Francken (N-VA) gaat nog gelijk krijgen. Al die ontradingsretoriek van hem is zó effectief gebleken dat zelfs Syriërs die via zijn vriend Melikan Kucam een visum voor België geritseld kregen, niet eens naar hier zijn gekomen of het alweer afgetrapt zijn. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • August Leemans

  Hoe zat dat nu ook weer met die medewerkster van Maggy die onderhandelde met de farmabedrijven en dan zelf de overstap maakt naar die bedrijven. Is dat ook geen potje dat stinkt naar partijdigheid en slecht bestuur?

 • yves luyten

  Maggie tracht haar concurrent voor de verkiezingen in een slecht daglicht te brengen, niet meer of niet minder.

 • Vincenzo Torres

  Ze weten van 106 mensen op ruim 1500 die zo'n visum kregen niet waar ze zich bevinden (wat niet wil zeggen dat ze in de illegaliteit zitten). Da's 6 procent of zo. Van hoeveel die hier op een andere manier binnen raken weten ze binnen de korste keren ook niet meer waar die zitten? Geef daar eens cijfers over Maggie, zodat dit in perspectief kan gezien worden...

 • Ronny Ooijen

  marcel mampaey, dus zonder voorafgaande controle vluchtelingen naar hier halen, noemt u goed werk verrichten? Eerst zegt hij dat hij geen weet had van smeergeld. 1 dag later zegt hij dat hiervan al maanden op de hoogte was maar zelf niets ondernam. Dat is in uw ogen ook prima? Moet een geweldige job zijn. Goed betaald maar geen enkele verantwoordelijkheid hebben (als je bij N(V)-Blabla zit tenminste).

 • Rudy Meert

  Wat een geprikkeldheid voor een paar honderd Syrische asielzoekers. Vergeet niet dat ook tijdens de ambtsperiode van mevrouw De Block duizenden asielzoeker, legaal of illegaal, België binnenkwamen. Nu weten we met grote zekerheid dat een groot deel van hen van het radarscherm verdwenen zijn. Kan het zijn dat mevrouw De Block in een vroegtijdige verkiezingsmodus verkeert ?