Exclusief voor abonnees

Onze opinie: “Elk verder tijdverlies is duur en onverantwoord. Het schimmenspel van PS en N-VA heeft lang genoeg geduurd”

© Bart Leye 22/08/2019 Jan Segers opinieschrijver journalist redacteur redactie Het Laatste Nieuws HLN.BE
© Bart Leye © Bart Leye 22/08/2019 Jan Segers opinieschrijver journalist redacteur redactie Het Laatste Nieuws HLN.BE
Vijf maanden. 150 dagen. Zo ver liggen de ­verkiezingen van 26 mei achter ons. En nog ­altijd wordt er niet formeel onderhandeld over de vorming van een Belgische regering. Is dit een grap of om te huilen?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kris Delen

  Wat is duur? Een land met een totaal gesplitste politiek en continue geld aan versnipperde regeringen geven zonder dat ze het moeten motiveren. En ook verschil maken tussen verschillende soorten armen. Vooral je kop daarvoor in het zand blijven steken, dan duurt het elke verkiezing gegarandeerd lekker lang.

 • Herbert Verbeeck

  Wat een enorme kans heeft NVA gemist de voorbije jaren. Bij de volgende verkiezingen gaan ze gehalveerd worden. En te hopen ook, ondanks we een rechttoe Vlaamse koers moeten gaan varen. Maar wat een kans hebben die gemist zeg!

 • François Nuyts

  Ja , dat krijg je in het mistige belgié natuurlijk . Het werkt niet maar toch blijven aanmodderen .

 • Hans Engelen

  Hopelijk gaan we het record zonder regering verbreken!Het enigste wat ze doen zijn dingen verzinnen om ons verder uit te persen en goed voor elkaar zorgen zodat ze kunnen blijven graaien dat het een lieve lust is!Waarom hebben wij zoveel dure regeringen nodig, in geen enkel ander land is dit zo en toch verandert er niets en blijven ze doen alsof hun neus bloed!Ongelooflijk dat wij dat allemaal blijven pikken!

 • Axel Italis

  Wat is uw probleem? België werkt het beste zonder federale regering, is al jaren zo, op de vragen van EU doen we een Borisje en klaar. Elke nieuwe regering kost ( en vooral de Vlaming ) meer geld. Wallonië is , van ' demandeur de rien, demandeur de plus de moyens' geworden.