Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Een extra minister was vijf jaar geleden niet nodig en vandaag evenmin. Maar het lost een pittige personeelspuzzel voor Bart De Wever op”

Isolde Van Den Eynde
© Bart Leye Isolde Van Den Eynde
Wanneer een mens bijna 120 dagen tussen vier muren onderhandelt om een Vlaamse regering te vormen, kan het wat troebel voor de ogen worden. Dan kan het deugd doen om af en toe de benen te strekken, een frisse neus te halen en in de Dorpsstraat de temperatuur te meten. Over dit bijvoorbeeld: de Vlaamse regering uitbreiden tot tien ministers. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • GERMAIN CANNOOT

  Wat nu gebeurd is de laatste jaren traditie geworden,er wordt bijna gevochten om zoveel mogelijk postjes te bemachtigen,dat we daardoor zonder regering zitten maakt hen niets uit.wie villa politica heeft zien passeren zal toch gemerkt hebben dat de meerderheid !!! ja thuis zat,waarom zouden ze ook,er wordt hen toch royaal doorgestort,auto met chauffeur en administratie personeel inbegrepen.een partij noemen als schuldige is niet nodig ze werken ?? op dezelfde manier.hou de geldbeugel maar klaar

 • Marco Latent

  Groot gelijk Isolde. Ze besparen ergens en geven het direct weer uit aan.....ZICHZELF!! En dan vragen ze zich af waarom de burger een degout heeft vd politiek.

 • JAN krommentak

  NVA ging afslanken ? nu maken ze in eigenbelang ministers bij !

 • gilberte Vergaelen

  Geen geld maar toch weer ministers bij nemen! Ik dacht dat hun budget op was!

 • Geert Heylen

  Nva is politieke zelfmoord aan het plegen !!! Enkel goed voor VB en de totaal overbodige centrumpartijen Cdnv & Vld ( lees: windvaan partijen, alles is goed om maar aan de vetpotten te zitten ) Zucht !!!!!!