Onze opinie - "Dries Van Langenhove: schone jongen, lelijk wijf"

Dries Van Langenhove van jongerenbeweging Schild & Vriend noemt zichzelf een 'eindbaas'. Dat is ook synoniem voor een lelijk wijf.
Photo News Dries Van Langenhove van jongerenbeweging Schild & Vriend noemt zichzelf een 'eindbaas'. Dat is ook synoniem voor een lelijk wijf.
Wat een talent. Politicus in spe. Dat was mijn spontane reactie toen ik Dries Van Langenhove (25) begin februari aan het woord hoorde in 'Terzake' op de VRT. Hij zat er als jonge conservatief tegenover de progressieve transvrouw Petra De Sutter van Groen. Hun debat ging over Bo Van Spilbeeck, voorheen Boudewijn. Een goéd debat was dat, helder en hoffelijk. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ghys

  Als de rode en linkse VRT moest weten hoe de meerderheid van de Vlamingen echt denkt over die ons opgelegde immigratiegolf, zouden ze misschien wel een toontje lager zingen! Wanneer zo een reportage over linkse (terro..) extremisten !!!

 • Ronald Polutnik

  Mocht ik een lijst opstellen met een nieuwe partij , dan zou ik den Dries zeker vragen om op onze lijst te komen . Want Dries zou miljoenen stemmen pakken , en dit omdat er ook zoveel mensen denken zoals hij . Maar ze hebben schrik om er voor uit te komen . En zo zijn er ook veel politiekers , en doen alsof het niet juist is

 • Francois Van Mol

  Dries ! zorg dat je der sterker uit komt man . Patrick Goebel heeft gelijk. Ze hebben geen poot om op te staan. S&V Victor

 • Patrick Goebel

  Niet aantrekken Dries, ze hebben geen poot om op te staan, dien klacht in tegen VRT wegens schending van vertrouwen, hacken van persoonlijke gegevens, vervalsing in geschrifte ,pesterijen

 • johanneke li

  Wat een vooringenomenheid! Dries wordt duidelijk als politiek schandpaal gebruikt, en ik die dacht dat deze barbaarse tactieken na de middeleeuwen uit den boze waren!