Exclusief voor abonnees

Onze opinie. De vraag is niet of de inburgering mislukt is. De vraag is hoe je als CD&V kandidaat-voorzitter het tij hoopt te keren

Jan Segers.
© Bart Leye Jan Segers.
Nee, u gaat hier niets denigrerends lezen over Walter De Donder. Geen woordspelingen op zijn naam, al liggen die voor het rapen, vooral in combinatie met de plaatsnaam 'Keulen'. Geen opmerkingen over zijn lage scholing, als zou die hem per definitie ongeschikt maken voor het voorzitterschap van CD&V - was de ongeschoolde Steve Stevaert een slechte sp.a-voorzitter, nee toch? 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

61 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • PAUL BROODHAERS

  Jan Peeters schopt als steeds op de man ipv op de bal. Via omwegen heeft hij enkel N-VA en zeker BDW in het vizier !

 • PATRICK VAN STEEN

  Gisteren in een van de talrijke melige VTM talkshows was hij plots bochten van 360° aan het nemen ivm zijn standpunt. Ineens omarmde hij de enorme diversiteit in de steden, vond de MultiKul héééééérlijk en forceerde zich een breuk om politiek correct te zijn! Een gigantische huichelaar die man, een echte tsjeef, zijn partij 100% waardig!!

 • Dirk De Buyst

  Veertig jaar geleden -misschien zelfs nog vroeger- zijn de kruistochten begonnen. Nu echter in de andere richting. Nog twintig, dertig jaar hoogstens en er is van Vlaanderen geen sprake meer.

 • LEO SCHAUWERS

  Het wordt dringend tijd dat we onze eigenheid veiligstellen. Waarom niet een systeem zoals in de US met de diversity lottery ? 55000 miranten mogen er binnen per jaar op een bevolking van 327miljoen dat is dus 0,02%- niet meer en niet minder. Vertaal dit naar Belgische normen en je 2200 migraten maximum per jaar .... Dat is dus iets anders dan concentraties van 36à40%

 • Jan peeters

  Jan Segers is een goeie, misschien moet hij die vraag is aan zijn idool Francken stellen, wat heeft die gedaan tijdens zijn ambtstermijn buiten twitteren en de regering in de steek gelaten waardoor het begrotingstekort zo hoog kon gaan. Waarom stelt Segers die vraag nooit aan die de NVA graaiers? Waarom ook niet aan onze halftijdse burgemeester hier in Antwerpen??? Graag een antwoord mijnheer Segers?????