Jan Segers
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers © Bart Leye

Onze opinie: “De restregering bestuurt met de pretentie van een echte regering, maar niemand ligt er van wakker”

42 reacties

 • pascal de bruycker

  1 jaar geleden
  @Guido Bervoets , om het even welke regering die er komt , er zal serieus gesaneerd moeten worden , en helaas is daar niemand graag bij , maar als je het nageslacht nog perspectieven wil bieden , is dit de enige oplossing . De globalisering is daar een deeloorzaak van , we zien het , de EU stort ineen, er zal geen vangnet meer zijn ...
 • Norbert Corten

  1 jaar geleden
  Als Michel was tegemoetgekomen aan de NVA om zich te onthouden bij het Marrakesch pact dan was de regering niet gevallen.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Als de N-VA de regering niet had laten vallen hadden we nu nog altijd een volwaardige meerderheidsregering in lopende zaken in plaats van deze geteisterde en geamputeerde minderheidsregering die moet dweilen met de kraan open.
 • Bram De Spriet

  1 jaar geleden
  Waarom zouden ze er wakker van liggen als elke maand hun dikke pree betaald word . Bovendien wat moet de belg doen het land plat leggen ? Er moet brood op de plank komen . Want het leven word duurder en duurder en elk jaar komen er belastingen bij . Wachten op nieuwe verkiezingen en de echte verandering en niet die van NVA
 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  Bakken kritiek op de MR , maar geen woord over de laffe aftocht van de NVA die de oorzaak is van deze regeringscrisis . Nu ja , als verkondiger van het rechts beleid in dit land is Jan Segers voor de NVA de geknipte persoon . Dus breek maar verder , alle Waalse en linkse Vlaamse partijen af, mijn beste Jan .
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"