Exclusief voor abonnees

Onze opinie. "De angst voor die ene fatale ontmoeting. Alle vrouwen kennen hem. Wij, Jannen zonder Vrees, miskennen hem te vaak"

Jan Segers.
© Bart Leye Jan Segers.
Je kent hem niet. Je voelt hem niet. Je ziet hem niet. De angst van vrouwen om die ene tegen te komen die niet van ophouden weet. Die haar lastigvalt. Aanvalt. Verkracht. Vermoordt. Zelf leef je er niet mee, met die angst, omdat je een man bent. Een Jan zonder Vrees. Vader van zonen. Voor vaders van dochters is het anders. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  @Lauren, volledig met u eens! Zware gevallen van narcisme moet men trouwens erkennen als een gevaar voor de maatschappij.

 • Tomas Luder

  Dit soorten daden zijn van alle tijden en dat zal in den eeuwen zo zijn. As we speak worden er genieën geboren maar ook mensen met een afwijking.

 • Andy Verachtert

  Niemand, man of vrouw, is ooit echt veilig in deze maatschappij, ook al willen velen dat liever geloven. Er zijn vele wantoestanden in de wereld : machtsmisbruik, moord, sexueel geweld, grensoverschrijdend gedrag, afpersing, pesterijen, valse aangiften tegen U, laster, inbraken, ontvoeringen, terrorisme, vandalisme, onschuldige veroordelingen, leugencampagnes, heksenjachten, discriminatie..... Ze moeten allen bestreden worden, maar echt veilig wordt het nooit.

 • Luc Van Hauwermeiren

  Mooi verwoord, toch hoor ik geen kritiek op de manier van straffen uitvoeren.

 • lauren van eupen

  Een narcist kan zich niet voorstellen hoe iemand anders met een dochter zich voelt. Narcisten zijn alleen met hun eigen ego bezig. Hun eigen chique leventje telt.... Dat je in 2019 als vrouw angst moet hebben om alleen buiten te komen is absurt. Zorg dat België veilig is voor iedereen. Daar betalen we belastingen voor !!!